Pages

19 September 2011

~Pasal Wall Sticker~

Suppose aku nak up entry Edisi Menghargai Follower. Tp nyer, atas sbb opis aku ni block kebanyakan blog yg ber dot com, maka aku tak dpt nak print screen blog tu. Maka, esuk la kuarnya yer. Insyaallah. Siapa pemilik ber domain kan dot com itu? Sama sama kita natikan. (hah. cam la org nak tggu sgt gayanya tu. Okeee...ai tak kesyah.. )

So, tadi tgk deal2 yg berlambak dlm emel ni. Tgk satu deal kat mydeal ni plak. Cam bes je. Art wall sticker. Aku takde la nak beli lagi sbb entah bila tah nak masuk umah tu. Nyampah haku. Ujung bln aku nak call developer tu sbb bln dpn gaji da kena potong. Waaa... bleh bikin stress ni bayau dua umah nehhh... effect pada bajet jalan2 aku nih. Tak bleh jadi neh.


Oke. Oke. Merepek dah. Meh kita cuci2 mata. Mungkin leh jadikan idea satu hari kelak.

Cantik ni. Cam sesuai lak letak kat toilet. 

Background putih, wall sticker merah. Mmg nice.

Bulat bulat. Kang tgk tv pening plak.
Ini kena tgn kreatif ni. Kut tak hancus cecantik nih.
Ni lagi sweet sgt. Nak lah yg ni. Eh??
Ni sesuai kat bedroom. Cintaku hanya jatuh padamu. Haha.

Tp tu lah. Tgn haku ni tak berapa nak kreatif. Kata je keja kat tpt org kreatip2 kan. Tak mau je terkena aura tu. Ye lah. Org adming katanya kan. Huhu.

Tp nak bookmark page tu sbb kut mana tau berkenan nati kan. Leh la beli.

Oh. Sesapa nak jamu mata leh gi website ni - decowelove
Dan seme gambar juga adalah dari website itu juga - decowelove

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign