Pages

14 September 2011

~Pasal Deal : Spa Plak~

Rehat sebentar dari course.
Btul lah sapa komen tu. Bkn kurang stress. Tmbh lagi stress rupanya. Hampagas tul.
Tak nak masuk lagi bleh?
Tp esuk penceramah adalah bes. Dan pegi je lah.
Oke lupakan pasal course stress tu. Mari kita citer pasal lain pula.

Baca entry Syana pasal dia gi spa tu.
Trus terpengaruh. Haha.

Mmg lama da nak beli deal yg ada spa2 ni. Yg bleh rileks2, buat manicure, pedicure. Tp tak ter beli. One thing, pasal salunyer deal tu kat area belah2 Damansara sanun, which aku mmg fail la kan. Lps tu plak masa dia lama. Kut asben ku antar mana lak dia nak transit kang. Ada yg ter tido2 menunggu kang. (lps tu ada si polan kata lagi ku control laki. Heh!)

Jadi penyelesaiannya adalah - ku pengaruh pula adik2 unit aku ni. Hihi. Pegi dgn meke, dan meke pun buat skali. Kan mudah. Hihi.

Memula tgk yg ni -

Mcm bes kan. RM68 utk 120minit dan dpt :
  • Full Body Relaxing Massage

  • Full Body Detoxifying Scrub

  • Full Body Mask

  • Infrared Detox Sauna

Lps tu tgk plak yg ni -

Lagi murah.
RM39 utk 135 minit dapat :
  • Facial Lifting

  • Sauna

  • Body Massage

  • Body Scrub

  • Foot Spa

Jadi kami pilih yg RM39 je lah.
Tempoh redeem pun lama. Smpai bln 12 sok. Lps befday n anniversary aku pun.
Tpt pun senang nak gi. Dkt Taman Permata sana.

Oh. Sapa nak tgk deal ni, bleh klik ke sini - Milk A Deal Spa

Che Bedah, meh la kita pegi sesama ber spa spa an ni. Amik yg mcm akak nyer ni. Hidden cost mungkin tader, tp kut dia nak pengaruh kita utk pegi lagi mungkin ada. Hihi. Ayuh..jum..manjakani kan diri anda :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign