Pages

10 September 2011

~Pasal Entry Hari Sabtu~

Tak hade hentry lagi huntuk hari nih?
Tak sempat nak up.
Pagi2 da siap utk ke Semban.
Cuaca kat KL pun pagi tadi mendung je. Pagi pun smpt ujan.
So, gerak dari KL ke Semban kul 11 pagi pun still rasa mcm pagi sgt.
Nati baru update citer ke Semban tu.
Dan ada gak citer dlm citer ke Semban tu.
Memacam hal.

Kenapa la wujud manusia mcm tu?
Bercakap ikut sedap mulut tanpa memikirkan perasaan orang dan kalo ditanya mesti beri alasan 'aku bergurau, itu pun nak amik hati'
Hurm.

p/s : Nak buat kuah kacang. Tak puas lak retu rasa makan nasi impit ngan kuah kacang. So, esuk nak gi umah in law igt nak bawak skali lka. Tu pun kalo menjadi. Sbb aku penah buat dulu, mmg tak jadi. Skang nak cuba lagi. Kalo jadi baru up entry beserta resepi yg dipilih hoke.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign