Pages

8 September 2011

~Pasal Photobook Deal Again : MAD~

Ha..ada deal menawan kalbu lagi.
Aku ni da giler photobook nih.
Retu da amik 2 dari Groupon.
Ni tgk kat MAD plak.
Cam bes!
Oh no!
Walo kedai dia nun di Kedah sana. Tp ada free delivery oh.
RM78 je kan. Hardcover plak tu.
Tp udah udah la tu. Nak taruk gmbr apa lagi? (gambar raya??)
Tp sker.
Hihi.

Seriyes sng org nak buat gmbr kawen skang. Upah org amik gmbr or suh je sedara2 yg pandai amik gmbr, lps tu beli je deal2 ni. Sng dan seronok sgt sbb kita bleh pilih apa gmbr kita nak masukkan, kita design kan. Tkde la smpai ribu riban utk gmbr je. Cam aku dulu la tu. Sbb time tu photobook baru nk berkembang. Kak sgt photobook kan. Huhu. Kalo la ada masa tu camni, lagi melambak la kot album photobook. (",)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign