Pages

15 September 2011

~Pasal Bertemu Rakan Lama~

Masih ada course utk ari kedua.
Moga reni takde la aku makin stress dlm course tu. Heh!

So, saya tinggalkan anda dgn citer yg saya da alredi draft ni.
Jumpa lagi waktu lunch kang. Insyallah.
Bye.
***
Aku sker je kalo ada org nak wat reunion ni. Tak kira la reunion sekolah ke UiTM ke apa. Tp biasanya byk yg tak menjadi dari menjadinya. Tu maleh tu. Haha.
Biasa la. Nak kumpulkan reramai adalah bukan mudah.
Tp kalo aku, ada masa, mmg aku join jer.

Bebaru ni dpt invitation. Bkn utk reunion la. Cam kenduri gitu.
Dari kawan masa diploma.
Bleh kira la berapa tahun tak jumpa da kan.
Sbb invitation skang bleh dikomen2, bleh berbalas2 komen, maka ada yg tulis kan bes kalo Reen ada. Aku mcm err.. trus rasa 50-50.

Entah ek.
Aku rasa org 'senasib' ngan aku tau la kut.
Seriyes, aku akan rasa rendah diri tatkala melihat meke memasing mengendong anak.
Aku, takkan nak kendong suami lak. Kang kena lagi dikata control suami.
Haha.

Pun lagi, life aku tak la se WOW mcm mereka.
Takde apa pun. Keja pun cam segan2 je nak citer.

Ye.
Aku tahu, tak perlu pun aku pikir camtu.
Tp ada je terpikir.
Tgk la camna. Kalo takde apa, bleh je aku make it.
No hal seme tu ekceli. Apa nak disegan kan?
Biasa la. Tk seme org life nyer perlu WOW factor baru bleh jumpa kengkawan lama kan.

Tapi....
Misti derang terkejut jumpa aku yg dulu semasa ditinggalkan hanya dgn berat 35kg.
Tapi skang da naik lebih 10kg.
Napaknya itu je la WOW Factor yg aku ada. Haha. Ouchh...


Imej : Cartoonstock

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign