Pages

6 September 2011

~Pasal Tragedi Touch N Go Di KLCC~

Phew. Dlm nak cpt2 bergegas balik opis, ada je hal berlaku. Padahal leh je smpai opis before 2pm. Sbb nyer 5minit da smpai opis aku dari KLCC tu.

Kalo aku p KLCC je ada menda terjadi, ada menda terjadi je aku p KLCC.
Gitu lah.
Aku rasa lama da aku tak ke KLCC lps kejadian berlari2 di lorong gelap ngan adik2 opis aku dulu. Tatau la ada citer ke tak. Tak hengat dah.

Aku masuk situ tak amik tiket manual, guna TnG.
Skali nak kuar, tak bleh nak pass TnG tu. Palang tak terbukak. Konghajooo...
Pegi kat exit lain, pun gitu.
Tau la aku. Kelam kabut kalo jadi menda2 gini. Lagi plak aku lama da tk drive.
Mujur ada Faizullah n Rini. Kut tak lagi aku haru biru.
Da tak bleh tu, bagi hazard lamp, tekan interkom (tu pun aku igt tekan punat merah tu. Haha). Lps tu baru cakap thro interkom. Org tu kata p kat opis paking tu. Kena la reverse balik. Tau la dkt2 kul 2. Seme keta berderu deru nak kuar.
Skali keta sebelah kiterang pun cenggitu gak. 
Pusing balik carik opis tu. Hampagasss.

On d way balik tu tgk byk keta tak leh kuar, misti sama poblem. Haih. Takmo la guna TnG. Aku igt nak senang je, taperlu da bayar2 kat mesin tu.

Sebenarnya pegi tu sbb nak redeem tiket TGV beli kat Mydeal tu.
Oke la. Yang tu berjalan lancar, walo nama aku takdak kat list tu.
Tkpe. Asal 4 tiket sudah berada dlm tangan.
Valid till 31 Oktober 2011.
Rasa kalo2 tak bleh nak pegi or tak sempat, leh buat Giveaway kat kebun stoberi nih.
Sbb dia leh tgk kat memana TGV. Setiap tiket tu adalah berharga RM9.
Hanya berbaloi kalo tgk malam minggu - Jumaat & Sabtu sbb time tu rega tiket mmg mahal.

Memacam hal. Udah la puasa reni. Haru haru haru.
Nak masak apa yew berbuka reni. Tgk bebudak ni beli Auntie Anne, alahai sodapnya aku tgk air dia tu. Slurppp...

Nak tgk citer apa eh dgn tiket wayang ni?
Igt nak tgk hantu bonceng. Tp nyer... hurm...tgk la nati. Tp jgn kata suh tgk Karipap Karipap Cinta tu. Kuwasa heh. Baca novel oke la bes. Tgk wayang dia, tkpe lah. Suh Mat Jaim donlod je nati.
Bln dpn ada citer apa je pun yg bes ek?

Bini Bini Ku Gangster pun oke gak la kut. 22hb ni je pun kuarnya.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign