Pages

5 September 2011

~Pasal Kucing Yang Dizalimi~

Rasanya seme da tau pasal kekejaman owner pusat jagaan (boarding) kucing ni - Petknode.

kredit : metro
Walo aku tak bela kucing. Dan agak geli geli sket.
Tp aku sker je mendalah nomey nomey nih.
Dan mmg zalim lah org yg buat binatang kesayangan Nabi kita ni cemni.



Yg ni sgt la comey.. how come derang leh buat camtu.

Huhu...sedih....naper buat camtu. Sgt tak baik... 
Boleh tgk kat FB tu gambo2 kucing, ada yg masih tak dpt di contact dgn tuan nyer. Sian sgt.
Rasa nak amik foster.. Ni kalo member aku, si Zawidatul Asma tgk  ni, mmg mampuih la owner tu dibantainya. Dia sgt sgt penyayang dgn kucing.
Penah gak aku ckp kat my dear, nati masuk umah baru  nak bela kucing, tp 100% la my dear bantah. Bkn dia tak sker, tp takut kes cemni la. Kut nak gi jalan2 ke hapa kesian dia nak kena boarding. Dah la kiterang ni kaki jalan kan.
Tkpe la. Kut ada masa, leh jadi sukarelawan kat SPCA ke  mana ke kan.


*Ever heard the myth about who kept cat(s) as pet could be hardly to get pregnant?
Hurm..ai tak bela waima seekor pun, hardly gak. Mitos je tu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign