Pages

2 September 2011

~Pasal Kembali Beronline~

Hihi. Ai kembali bersiaran dari KL. Oh. Da sampai dari kampung dlm kul 2pm tadi. Rancang perjalanan anda. Maka, Alhamdulillah, kami tak stuck dlm kesesakan di hway. Keta mmg byk tapi masih ter kawal dan aku adalah boleh tido dgn nyaman dlm keta. Hihi.

Oke. Skang kembali bersiaran menggunakan bband.

Tak tahannnn.... konon je nak tggu tgk cemna. Takde makna. Smpai KL, rehat2 jap kuar trus Jusco AU2. Tau kat situ ada byk kiosk network provider ni. Digi, Maxis segala ada di situ. My dear pun tau aku kusut kat umah kalo tak bleh nak online, tu sbb dia pun sokong je aku nak amik bband baru.

Pikiaq punya pikiaq try test Umobile plak.

Dia ada 7 days trial. Tu pun ada TnC dia la. Yg penting data usage mesti less than 500MB baru leh claim balik. Tp aku rasa amik je lah. Satu lagi sbb dia takde contract. So, anytime aku leh terminate tanpa garu garu kan.

So, kita cuba dulu ya. Memula mmg lajus la kan. Sok sok mmg mensiput la gaknya. Tp kalo oke sket dari previous bband pun oke dah la. Sbbnya aku amik rega yg sama tp data allowance dia 5GB. Dulu 4GB. Pehtu 5 bln pertama dia akan potong plak RM20. Oke la kut. 

Aku pun bkn pengguna tahap tinggi. Jarang pun tgk utube, dload bagai2 tu. Abis2 pun baca gosip kat porem je. Huhu. Update blog tu yg penting. Sbb aku tak sker nak update dari opis. Unless bosan tahap mencipan.
Jadi, just wait n see. If tak jalan, jgn patahkan plak. Hantar semula ke tpt asalnya yaw.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign