Pages

17 February 2011

~Pasal Pemenang GA pula~

Semua da tahu kan jawapan GA tu.
List of winners da ada. Tp tak sempat nak annouce lagi la.
Ari ni seharian ada course ekceli.
Ni pun time rehat.

Course yg bes. Mmg tak mengantuk la.
Memcam citer dpt dan dgr.

So, nati petang or mlm Insyaallah saya announce pemenang.
Ada adiah wishlist yg juga di wish oleh peserta lain. 
So, mungkin ada tak dpt adiah yg dihajati sbb saya utamakan pada yg awal kemukakan jawapan.
Kira mcm 1st come 1st serve basis lah.
Maaf yer kalo tak dpt adiah yg di wish list.
So, kena grab pula as 1st come 1st serve adiah yg lain ya.

Yg nyata, kalo tak silap saya, mmg genap tujuh org yang bagi jawapan 7 tahun :)
dan adiah saya tu pun ada 7 yg melambangkan tujuh tahun saya bekerja di sini.

So, nak ready utk berkursus


KURSUS PROTOKOL DAN ETIKET SOSIAL
(utk FOH)

Ada soklan kena jawap tadi :
Kalau anda diberikan RM1 juta, apa yg anda akan lakukan?? 

So, apa korang akan lakukan kalo dpt wang sejuta??? Huhu

6 juta komen

Kalau saya diberikan satu juta, saya akan beli lembu susu dan buat perniagaan dari hasil susu lembu tu, sebab sekarang harga susu makin naik dan naik...

pastu, ade baki saya akan beli sijil ASB...utk hasil di masa akan datang...hehe...

blom pape dah xmenang...huhuhu

Salam kak...sihat ke?Datang lagi ni...

jom daftar HB dan klik2 HB....

kalo hakukan haku akan simpan jerk dalam ASB...*tipu*..hahahahaha

Bestnye,bestnye sesapa yang menang...Jeles nih...Tp, TAHNIAH semua !!! :)

Kalo aku ada sejuta, aku nak ajak mak ayh aku g bercuti keliling dunia yang akan diakhiri di Mekah...Bestnye....

beli medium cost apartment 2 biji... belen bayar sume hutang yg sedia ade sampai abis... ;p

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign