Pages

13 February 2011

~Pasal Tetiba Ke Cap Square~

Smlm keja jap. Pastu igt ptg ni nak pegi jln TAR. Nak makan laksa n cendol pasar malam. Lama tak pegi. Sekali ujan plak. Tp oleh kerana da lapau kuar gak.

Paking di Cap Square. Oh. CS ni mmg se kentut je dr umah aku. Kira mcm ko kentut, tk smpat bau nyer ilang da smpai. Eh. Motip nak jadikan kentut sbg penanda aras jarak perjalanan? Penah kentut dlm keta nak pegi CS ni ker? Huhuhu.

Aku baru2 ni je berjinak2 paking di CS ni. Tp oke la. Murah je pakingnya (sori..tetiba aku ilang ingatan brapa inggit. Tp smlm aku rasa bayo RM2 utk sejam setgh).

Igt nak jalan kaki je pi pasar mlm tu, tp ujan. Uhuk. So, jalan2 dulu dlm CS tu  sbb tak penah tgk pun ada dlm tu. Tk byk sgt kedai. Ada wayang situ. TGV. Tp usah la ko arap citer2 melayu ada. Sbb tu dulu aku nak try gak tgk Khurafat tang situ. Nan hado. Cuba korang check kat web TGV la citer pesen apa byk kat situ. Tapiiii...kalo citer omputih, yg jenis glamer2 tu, ada la.

Then masuk kat kedai buku Times. Aku ni kalo masuk kedai buku lapar pun buleh jadi kenyang. Tak plan nak beli buku apa pun harus terbeli jugak. Nati aku citer plak buku apa aku beli. Tehehehehe. Yg pasti bukan majalah la sbb takkan itu pun nak citer gak kan. Nanti ada je la yg buat entry kata beli majalah pun nak citer. Skang ni bukan boleh. Tk suka je buat entry, org buat entry je ada tak kena. Eh. Tersasar.

Lps tu ujan da renyai2. Bila pikir balik, tak payah la makan laksa. Next time je lah.
So, ke SR saja sudeh.
Makan je la TomYam Kung Noodle ini.


Dan my dear amik Nasik Goreng Thai. Woimok....beso nyer udang dia. Hihi.

Lps tu balik. Lps tu singgah pasar malam kat area umah kiterang je.
Dan utk ke sekian kalinya tiap kali pasar malam kami wajib membeli ayam rangka. Gmbr takde. Asik lupa nak amik. Tah...sedap  plak. Esp makan panas panas. Huhu.

5 juta komen

eeee beshnye PUANSTOBERI ni keje asik makan je tapi badan tak besau2 gak. hehe~

semedang ajer mike nih makan yerk?

Akma :
Bia benar Akma..tak besau apa nyer. Udah ropa tong gas bergerak je ni. teheheheh :P

Amalhaj :
Tehehehe.... secara kebetulan berturut2 plak entry pasal makan.

Dan..kedua2 komen di atas juga lebih kurang sama. Hahaha.

NAmanye ayam rangka ke Reen ? Bukan rangka ayam ?? Theehehehehe...

P/S : NAk tanya apa ? Email je k..Aku ni jarang bukak FB :)

Adia :
Entah.. rangka ayam tu mcm 'subject'
Tp kalo ayam rangka baru mcm makanan. hihihi. Kira mcm ayam tp hanya rangka. huhuhu

apa pun ia adalah menda yg sama :)

p/s: nati aku emel. bz la plak kat opis ni.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign