Pages

5 February 2011

~Pasal Tgk Apa Dah Jadi Ni?~

Tengok....
Apa dah jadi ni?
Tu la...gatal lagi tangan.
Nak tukar background.
Tp sayang kat stoberi suma ni.
Bila di stay kan stoberi kat situ.
Suma jadi huru hara.
Sbb background stoberi tu diambil dari web lain.
Dia tak 'tally' dah.
Letak gmbr kat header pun napak penyek.
Ah! nati la godek lagi.
Tgk je lah blog huru hara dah ni.
Iklan nuffnang kat banner pun da ilang.
Hadan huka haku!

7 juta komen

errr aku ingat aku salah masuk blog org lain td...huhuhu

haha mmg huru hara, takde halla, rasanya lebih laju dan mudah dibaca, hehe.

Salam

Hehe.. masa saya baca ni pun tengah berubah2 ... masih tacap ke? hehe

ala........hilang dah stoberi raksasa tu

cikCha :
Ah! nyampah tau.... huru hara kan??

cha :
laju eh? oke..dpt 1 feedback.

eh..nama korang sama lah..cikCha dan cha.. hihihi

sama tapi tak serupa, saya puanCh@, hehe. mmuah.

hehe..saya pon dah jd puan sbnrnyer..hehe

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign