Pages

10 February 2011

~Pasal Dah Ada Kat Opis~

Alhamdulillah. Da kembali bekerja.
Smpai KLIA kul 8.30pm. Ding Dong. Ding Dong. Kul 9 baru jumpa si tukang jemput.
Tehehehe.
Balik beli nasik lemak sbb da lapar (again?? nasik lemak di tgh malam?? hemmm....)
Smpai umah akak bwh umah tu citer sesuatu yg men scarry kan plak.
Adehhh..
Tu nati nati lah citer. Better aku tatau dari tau. Tu sbb laki aku takmo habaq.
Tp akak tu da habaq plak. Adehh.... walo penat lps mandi ttp baca Yasin.
Tatau la apa menda, halus ke besar ke Saka Jentayu ke depression ke.

So, balik outstation mmg memcm kena setelkan.
Coklat pun da dibagi bagi pada anak2 buah.
Bkk emel ada panggilan meting lak ptg kang. Meting Hari Kraf la, apa lagi.
So, pagi ni kena laju2 la buat segala.

Oke. Nati smbg citer eh.
Bubai.

Eh. Takde yg jawap pun siapa yg ada 'kimia' ngan aku tu. Haha.
Tkpe lah. Lagipun aku mmg tak sempat nak beli souvenir dari Langkawi.
Tp kalo ada yg jawap pun mmg aku bagi gak la 'something'. Byk lagi stuff yg ada dari tpt2 yg aku pegi retu.
Jadi, nati aku reveal lah org ada kimia ngan aku tu.

Eh. Na, akak pun nak carik tiket pi Langkawi on Julai lah. Berapa hb Nana pegi?? teheheheheh :D

3 juta komen

Selamat kembali ke tanah air (cececeh..cam br blk obersi)..

Nak coklat... :)

nasib baik FM Langkawi dah ada banyak =)

Adia :
Mari la amik cekelat kat opis ni..meh..meh..

Cha :
Byk da?? buleh la lantingkan ke akak barang sebijik dua. ngeee :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign