Pages

5 February 2011

~Pasal 1 Petang di Petang Raya~

Petang Raya Cina.
As plan, kami ke IKEA petang raya cina tu.
Sempat posing. Me n anak buah.
Amoih..amoih..amoih...org sebok beraya, kami pun sebok juga.
Cuti pun orang ramaiiii gak kat IKEA tu.
Mujo paking kat The Curve. Sng la dpt paking.
2 keta leh la letak dekat dekat.
Tu pun sbb tersilap masuk sebenarnya.
Kalo masuk kat IKEA sure susah nak carik paking.
Tp kalo paking kat IKEA dpt la pree paking.
Tak kesah la. Asal tak pusing2 carik paking.
Bila masuk IKEA tu dari takde menda nak beli pun jadi ada.
IKEA ni barang dia mmg bukan keperluan, tp more to utk kemudahan
So, bila ada menda comey2, unik2, grab aje lah.
Itu ini jadi dkt 50inggit gak.
Ini troli brg yg akak aku beli.
Dpt beli sudu garpu yg kaler2 comey tu. Ngan cawan n mangkuk dia skali.
Lps tu entah apa menda merepek2 yg dibeli tah.

Paking senang. Tehehehe
Lps gi IKEA trus pi Jalan TAR plak.
Gi Ariani. Umm..mmg ada sale. Tp Platinum tak sale mcm retu.
So, tggu je lah smpai Platinum sale bebtul cam retu.
Lps tu da lapau. Makan kat A n W.
Tetiba rasa ayam A n W tu sedap!
Mkn A n W lak.
Then pehtu balik ke umah masing-masing.
Gitu la cerita di petang raya.

 Esok paginya bekpas megi goreng guna sudu n garpu baru. Hik hikss...

7 juta komen

wah manyak syiokkkk woo jalan2 ye.

tak singgah makan kat food court ikea ke. meatball dia TERBAEKK woo. hiks!

Akma,
Mmg la syok jalan2. Hihi.
Tak makan ler sbb org ramai sgt lorh. huhuhu

hm...tak penah pun gi ikea...tingin nak pegi...brg2 kat sana kan cantik2.tp tu la, kat sini mana ada ikea bagai

lorrr beli sudu ngn garfu plastik je ke? tapiii dah banyak2 nampak comelkan? kita tunggu ada anak lagi 2 3 orang, baru beli. meriah nanti, warna-warni. beli satu set skali ngn mangkuk, pinggan, cawan.

heaven yu merayau KL time cuti... longang ye... seronokkkkk

EKA :
Nati nxt cuti masuk dlm list tau. Barang dia mmg comey2. Akak plg sker sbb bangan nak masuk umah baru nati, nak deco cena. Tiru idea derang. hihi.
Jgn kata kat Sawak takde IKEA, kat Perak pun takde. Tehehehe :D

ch@ :
Hihi..ada lagi menda lain. Tp yg tu akak amik set juga. Yg tak amik cuma pinggan dia sbb kecik sgt. Teheheeh.
Kalo masuk tu at least mmg habis 50inggit. Tah menda la dibeli. Hihi.

CBL :
Tp IKEA ni tatappp la ramai orgnya.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign