Pages

7 February 2011

~Pasal Ada Kimia~

Hari ini kita bercakap soal 'kimia' pula ya.
Bukan kimia yg kita amik masa SPM tu. Kimia yg itu aku nyaris2 fail. Muahahah.
Entah la. Nak baca Jadual Berkala ni pun smpai la ni aku blur. miahahaha.
Jadual berkala. Imej : Google.
Yelah, kadang kita mesti terperasan yg kita ada 'kimia' dgn seseorang.
Chemistry la kata omputihnya.
Aku akui dulu aku mmg ada rasa kekimiaan dgn somebody. Tp setakat kimia je lah. Takde biologi, tak add maths la. Huhu.

Tp lately ni aku ada 'kimia' dgn someone lah. Kimia yg secara kebetulan. Tp kebetulan bab ke mana nak pegi je lah. Aku ke Sabah, beliau pun ke Sabah tk lama lps tu. Aku ke Penang, beliau pun menyusul. Dan esuk aku nak ke Langkawi, beliau pun akan ke sana gak. Tp bkn esuk lah. Beliau lambat lagi. Tp ada kimia kan?? Hihi.

Siapakah beliau??? Rasanya ramai yg tau sbb setgh kawan dia pun ada gak bc blog aku ni. So, sempena saya nak ke Langkawi ni, anda boleh teka. Siapa bagi jawapan cepat dan tepat akan dpt ole ole dari Langkawi. Insyaallah. Bagi jawapan namanya dan url blog nya skali ya :)
Ups.. beliau itu tak leh la jawab ya... tak aci tu.. hihihi :)

6 juta komen

alamak kimia ngan saper nie reen...su hari2 ngadap chemical.....hu hu hu

ida reen...dah wat preview tuk rumah peranginan persekutuan...semata untuk kamu...p la cek...hehehe

aku dulu siap buatkan satu ayat tahap merapu meraban punya nak ingatkan jadual nih,
buat cecantik, pastu pegi laminate

stoberi - kimia saya pun hampir ke laut jugak masa espiem dulu. mmg takde 'kimia' betul dgn subjek kimia ni!

alamakk aku ada terbaca org yg ada kimia dgn ko tu kat wall FB rasa nyer tp aku lupa laa nama dia...huhu

Sama lah aku Reen...Kimia aku masa SPM dolu ckup2 makan jeee..Hahaha...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign