Pages

7 February 2011

~Pasal Dapat Parcel Weh!~

Lps lunch td, tgh duk sedap2 buat keja dan ber emel ngan geng lunch @ forum mesra.net haku
tetiba my dear dtg. Di baginya 1 parcel pos laju.
Aku trus nak ckp
'eh, awat bagi saya ni, bg la bebudak tu'.
Sbb aku igt parcel urusan rasmi kan. Surat kan ada org yg terima, yg bukak, yg cop terima, baru la smpai ke aku or sesapa berkenaan.
Tak jawab trus dia, menonong je kuar.
Mamat tu kalo kat opis mmg nyombong...ckp pun 1,2 patah je. Tp ce tgk kat umah kalu... sombong la... tk dpt la apa kau inginkan. Eh. Eh. Miahahahaaaa..... (ai know he read this....)
Bila tgk nama dari pengirim mmg aku blur. Udah la alamatnya dari Univ. Pertahanan.
Ni ada org nak sewa bangunan ke, antar borang sewa ke ni.

Tak kenal langsung.
Tp bila lelama tu baru tingat. 
Fahida...fahidazri...itu la nama blog yg kuar dlm ingatan aku bile tgk nama tu.
Dan aku tau la mana punca parcel.
Trus snap snap.

Haha. Nama bapa kami adalah sama.

Bukak je terus teruja. Uwaaa.....syiok ah.

Bukan 1, bukan 2 tp 4 souvenir comey dari Ostolia.

Asben beliau ni mmg salu ke oversea so suma la souvenir dari Ostolia.
Trus gantung si koala bear merah itu. owhh...
Ups....Dunia Puanstoberi lagik.. teheheh.

Cena aku leh dpt?
Klik je cerita si ChentaHati ni kat sini
So, nati bila beliau wat GA harus ramai2 kena join sbb adiahnya mmg bes bes.

Buat CH, tenkiu yach. Sgt sgt suka. Makanya bertambah la bilangan binatang kat mini zoo ni. Teheheh.

p/s : Owh, gini rupanya perasaan org yg salu dpt parcel menang GA tu eh? Tehehehe. Bes nih. Nak join gak la GA segala. Tapiii.... salu tak sempat la. Tkpe la..kalo ada masa nati leh la join.

10 juta komen

akak saya sungguh jeles tgk gambar akk ngan pemandangan gunung kinabalu yg sgt2 clear tu

wow!! beshnye dapat gift from ostolia lagik hehe

bestnya...sevenir jauh terbang dari ostolia

ada mini zoo kat opis.. owh... aku plak ada rumah kucing kat opis... hehehe...

Nana :
Lain akak citer, lain ekau tenguk yo.. teheheheh :D

Heze :
Hihi. Tk dpt pegi, dpt souvenir pun jadi la ye :)

EKA :
Hihi. Souvenir yg diterbangkan kat Eka tak smpai lagi eh?

Maria :
Umah kucing??? Uiks... bes tu. hihihi

alahai...
bestnya! rasa macam nak jeles lah pulak, tp nita kalau join GA ni susah nak ada luck.huhu

tq... tq... saya sukeeee sb stoberi sukeeee!!!

Cumelnye koala bear tuuu...bestnye dier dapat...ada bau ostolia tak Reen ?? Ekekeke...Tahniah yeee :)

mcm tue lah perasaan org dapat hadiah GA... best kan? kina baru 2 kali menang. sbb tu skrg giler kentang nak jOin je GA atau cOntest. mana tuhu rezeki kina kan...leh mng lagi.

TAHNIAH yew!! mesti best dapat hadiah!!

Anita :
Toksah dok jeles la aih.. akak ni bkn menang..penganjur kasik je sbb tak ramai masuk. Hihi.. kalo arap menang, akak ni pun samo la ngan Nita.. takdak menang lah.

CH :
Harus sukaa.... Ngeeee :D

Adia luze :
Tatau bau ostolia cena? tak nah pegi..uhuk :(

Kina :
Teheheheh. akak bkn menang ni, tp ada rezeki penganjur nak bagi adiah. Hihi.. akak ni pemaleh Kina nak join segala GA ke apa. teheheheh

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign