Pages

16 February 2011

~Pasal Update Peserta GA~

Owh. Apa cer GA saya ini? Alhamdulillah, ada juga yg sudi meneka dan join mini GA saya ni. Mekasih pada yg meneka. Mekasih pada follower baru yg join contest ini. Dan mekasih juga pada follower sedia ada. Setakat ini masih tak ramai penyertaan dari follower sedia ada. (Follower sblm contest : Follower 1 - 266). 
Takpe, kalau sudi, masih lagi boleh meneka sehingga 12 tgh mlm ini ya.

Update senarai peserta beserta wishlist GA mereka :

1. akma said... Tahun ke 5 Pnstoberi keja. Saya nak GA keychain Sabah gmbr tukul.
2. zahidah dihaz said... Pnstoberi sudah bekerja selama TIGA tahun. Saya nak BROOCH kuning sebagai hadiah...

3. Daleela said... Puan Stoberi bekerja selama 4 tahun, saya nak hadiah brooch warna orange tu.
4. nadiah said.. Tahun ke 7 Pnstoberi keja. Saya nak GA Brooch warna oren..

5. Nana said...http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/ga-meh-teka-by-puan-stoberi.html saya mau adiah fm bunny tu...  
6. SyUhAdA said...8 tahun..~ dah wat n3 jugak.. http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/working-anniv-ga.html

7. nanakimie said...  nana teka da 7taon:) nak GA FM Penang:)
8. pago" said... dah 5 tahun berkhidmat dengan cemerlang. saya pilih magnet bunny. comel.

9. cempakakuning said...Tahun ke 8 Pnstoberi keja. Saya nak GA-FM Penang. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/pasal-working-anniv-ga-meh-teka.html
10. fawwaznuha said... Tengok dekat klue..rasenye2 Puan stroberi bekerja di tempat sekarang hampir 8 tahun...semoga terus sukses dan jika ada rezeki sy teringin fridge magnet penang tu ^^ http://fawwaznuha.com xbuat entry pon takpe kan?
Pnstoberi said : Takpe fawwaznuha :)  

11. ♥♥azatiesayang ♥♥ said... Tahun ke 7 Pnstoberi keja.saya nak GA FM dari Penang
12. Adyshariz said... Tahun ke 10 Pnstoberi keja. Saya nak GA magnet bunny .

 13. fadwah said... TELAH BERKHIDMAT SELAMA 7 TAHUN. SAYA NK JUGA MAGNET BUNNY!...jom singgah blog saya http://fadwah83.blogspot.com..salam Perkenalan!
Pnstoberi said : Salam perkenalan Fadwah :)
14. eT said... me agak2 pnstroberi dah berkhidmat selama 6 tahun kot...huhu saya nak magnet bunny...chumel bangat... :)
15. Pn. Zana said... sudah 6 tahun berkhidmat kat situ. sy nak hadiah FM Penang :D
16. Cute MuM said... Tahun ke 5 Pnstoberi keja. Saya nak FM Penang.
17.  imanmom said... Tahun ke 6 ... Saya nak GA Brooch warna kuning..
18. shera haifa said...  http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/working-anniv-ga.html Tahun ke 5 Pnstoberi keja. Saya nak FM penang,,

19. ♥♥LiSsA♥♥ said... Tahun ke 6 Pnstoberi keja. Saya nak GA FM Penang.
20. cikpuanhady said... rasanya 7 tahun..heheh..saya nak brooch kaler kuning..ngee


6 juta komen

fuhh..tak sabar nk tau jawapan ..hehe

sudah ada nama...hurm, berapa tahun sudah pn stoberi kerja ni? wonder...


New Entry: Kuli melahirkan tuan

errrr... apsal aku terlepas pasal GA nih... mmm... tak pe la bagi chance kat org lain...

nampak sgt la aku tak sempat nak berblogging time opis la ni... :(

aik cene akak leh terlepas pandang ni? nak gak join!!!

reen,

terima kasihhhhhhh hadiah GA dah sampai br jap td... sukeeeee dpt lagi complimentary dr sabah lak tu... i loike.. toce2

fadwah :
Fuh...tggu jwpn dia fuh... kejap je lagi fuh.. esuk Insyaallah tau la jawapan dia fuh.. tehehehe.. :D

zahidah :
Hihikk..wonder..wonder tonite.. eh..ter menyanyi plak :D

ejamaria :
ate..deme nunggu je le adiah yg ari tu. Nati aku pos skali ngan adiah deme ni yer.

Axelida :
Ye lah kak..join jer..ce teka..ce teka..

eT :
Gudluck utk anda juga.. :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign