Pages

24 February 2011

~Pasal Perasmian HKK 2011~

Rilek jap bley? Dah 6.30 pun. Still di opis lah. Kang kalo balik habis suma bebudak ni balik gak. Satu hal plak!.
Selesai sudah perasmian HKK. Dirasmikan oleh Puan Sri Datin Hajah Noorainee bt. Abdul Rahman, Isteri Yang Amat Berhormat Timbalan Perdana Menteri Malaysia.
Alhamdulillah, semua berjalan lancar.
Tugas aku - jaga flower gal yg comey. Huhu. Tp tak amik gmbr la pulak. Mana nak pegang bunga. Mana nak pegang kamera lagi kan. Tp aku rasa ada la kamera yg amik tadi. Tah. Tatau mana kameranya.

Udah la kecoh pepagi tu kata bunga ilang sbb bunga tu kena check dulu kat polis. (flashing  ke  apa tah term dia). Yelah, nak bagi kat VVIP harus la kena check dulu. Mana ada ilang sbb bunga tu blum smpai. So, aku yg ditugaskan jaga bunga tu pun kena la pegang sehingga la utk diberikan pada VVIP. Polis tu kata jgn bagi pada org lain lah. Sbb nati kut kut jadi menda lain plak kan.

So, citer byk pun tak bley ketika ini. Tgk gmbr je bley?. Uh. Masih sian kat my dear. Tadi masa dia amik kupon makan kat unit aku, bebudak ni nyanyi lagu Epy Bufday kat dia. Cukup la sbg adiah buat masa ini. Uhuks. Tu pun dia da saprais la kut. Hihi. Esuk esuk kita celebrate ye. Gi Genting ke. Thn lps tak pegi kan. Kita extent after HKK ni yer. Hiksss....

Oke la. Layan la dulu gmbr2 perasmian pagi tadi.

 Bunga tangan - songket n tenun

 Para pemain gamelan yg comey comey dari Institut Kraf Negara

 Melepaskan lelah seketika.
 Huk aloh. Napak ke ni?? Huhu. Belasah saja lah. Asal aku tau di mana aku. Huhu.
 Front of House (FOH) wanita.

 Gmbr formal pula

A'ah. Mmg da gumuk pun. Aku rasa sbb 
eyeliner baru tu la muka napak gumuk. Hoho.

So, sapa ada kesempatan, datang lah ke Kompleks Kraf Jalan Conlay.  Sehingga 7 Mac (Isnin). Dari jam 10 pagi - 10 mlm. Nak cuci2 mata tgk barang kraf ke, nak membeli belah ke. 
Datang jgn lupa gitau yer.. Mana tau kut ada special gift ke dari pnstoberi :)

3 juta komen

walla... kami baru smpi dr royal chulan.. klu x leh g nyinggah td.. heheheh bz btol jd nye jalan conlay tu... dgn majlis kt royal chulan.. mjlis kat kraf lg

ingat nak terjah sana tpi xdan ler uols...

nak gie la nnt blh la jumpa sis nnt..hehe

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign