Pages

4 February 2011

~Pasal Blog Sunyi Je~

Sunyi je. Tk ramai org update blog.
Kat FB pun sunyi.
Mmg la sunyi. Suma tgh bergumbira bercuti.
Ekau yo yg tak bercuti pnstoberi. Ekau duduk la meroyan ngadap FB n blog sengsorang.
Miahaahaha.

Eh. Sementelah talian bband berdesup desup sbb tak ramai org online, pekata if aku mekap mekap sket blog ni. Rasa da dkt setahun blog ni tak dibagi baju baru. Tp sayang lah stoberi yg ada ni. Dah trademark nih.  Oke lah. Baju tak tukar kut. Tp kita 'tacap' sesket je lah.
Bloglist pun da lama tak apdet.

6 juta komen

myra join pn stoberi lah...
myra pun berfesbuk ngn berbelog jer....
hehe~

puan stoberi, u ada kwn la..ai pn lebam dok melayan fb n blog yg sunyi sepi nih..

Semua org blk kg... Liza pun kat kg nih... :)

tu ar pasal, buka blog kekonon nak update, huh gila malas. cuti ada lagi 5 hari niii, pergh membosan tahap dewa sebab tak gi memana. cait.

hah! jom jenjalan umah kengkawan kita yang x balik kampung..... hehe jenjalan kat alam maya jerk.. huhu

Myra :
Tapi blog n fb sunyi je waktu cuti pjg ni kan. uhuk...

mommy mimil :
Huhu..seb bek ada geng.. :D

Liza :
Uhuks... bes nya balik kg... reen da balik kg last week

cha :
Uwaa...cena cha leh ada 5 ari lagi ni cuti ni..jeles la... :P

maz :
Ya..mari kita jalan2 baca blog. teheheh

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign