Pages

19 February 2011

~Pasal Soley Soley~

Soley Soley - Middle Of The Road.

Tetiba ada kawan aku kasik upload lagu ini dlm FB.
Trus sker. Trus nak share kat sini.



Glamer lagu ni pas citer Hantu Kak Limah
Terbayang muka Abi n Ucop nyanyi lagu ni sblm makan megi.
Hahahahha.

4 juta komen

mmg klakar kan scene diorang nyanyi sblm mkn maggi tu hehehe

Ooooo...Soley,soley...Klasik sugguh ;)

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

Mama Kembar3 :
Haha..siap ngan gaya2 perut tu tak tahan tu kan. hahahaha

Adialuze :
Sekali sekala dgr lagu oldies ni layan gak arr.. huhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign