Pages

16 February 2011

~Pasal Working Anniv. GA-Meh Teka~

STICKY POST UNTIL 17 FEBRUARI 2011

Sempena my 'working anniversary' pada 16 Februari ni,  maka Pnstoberi nak anjurkan GA utk kengkawan tersayang dan juga sebagai penghargaan kepada follower blog kebun stoberi ni.

Jadi, kepada semua follower, mari lah join sekiranya sudi. Mudah saja, cuma teka berapa tahun da Pnstoberi memegang title Saya Yang Menurut Perintah. Secara mudahnya berapa tahun dah PnStoberi berkhidmat di opis skang ni

Boleh meneka dari entry ini dipublishkan sehingga 16 Februari jam 11.59pm. Aha! Satu tekaan utk satu org saja ya!.

Oh ya, pada seorang peneka paling tepat dan cepat, adiah sampingan ini juga akan turut disertakan.

Cara nak menjawab :
Tulis saja di ruangan komen. Dan adiah GA yang diinginkan. 
Contoh :
Tahun ke X Pnstoberi keja. Saya nak GA keychain Sabah gmbr tukul.

Tp tak la kena tulis camtu sebijik2. Buleh je nak cipta ayat sendiri. Owh. Nak buat entry  kat blog boleh, tak  buat pun takpe. Kalo nak buat entry letak la link dia sekali. Buleh la saya jenguk.

Ada 7 cenderahati yg akan di GA kan. Sekiranya tak smpai 7 yg jawab dgn tepat, cenderahati ni tetap akan di berikan juga kpd yg join. Mungkin akan dipilih secara random pula.

Cenderahati utk GA kali ini adalah :
2 Brooch utk 2 pemenang (sorang dpt satu)
2 Keychain Sabah utk 2 pemenang (sorang dpt satu)
Bookmark comey
FM Penang
Magnet Bunny
 p/s : klue -
Pnstoberi abis belajar pada Okt 2002, Konvo pada Mei 2003, penah keja sbg guru sandaran sebelum masuk keja di sini. - guru sandaran adalah singkatan dari GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH.

30 juta komen

Adekah saye ni yang pertama? Hooyeahhh!

Tahun ke 5 Pnstoberi keja. Saya nak GA keychain Sabah gmbr tukul.

Yahoooo!

1st!?

Pnstoberi sudah bekerja selama TIGA tahun. Saya nak BROOCH kuning sebagai hadiah...

Puan Stoberi bekerja selama 4 tahun, saya nak hadiah brooch warna orange tu.

Tq..

yeahhhhhh... good luck :)

salam sis,saya join..
Tahun ke 7 Pnstoberi keja. Saya nak GA Brooch warna oren..

tq

nak join!! hehehe
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/ga-meh-teka-by-puan-stoberi.html

saya mau adiah fm bunny tu...

nak teka...

8 tahun..~

dah wat n3 jugak..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/working-anniv-ga.html

tQ~

nana teka da 7taon:)
nak GA FM Penang:)

teka ye..
dah 5 tahun berkhidmat dengan cemerlang.
hahaha...

saya pilih magnet bunny. comel.

Join.

id follower-cempaka kuning.

Tahun ke 8 Pnstoberi keja. Saya nak GA-FM Penang.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/pasal-working-anniv-ga-meh-teka.html

salam kenal..

saya join ye ~Pasal Working Anniv. GA-Meh Teka~

id: azyatun@fawwaznuha

Tengok dekat klue..rasenye2 Puan stroberi bekerja di tempat sekarang hampir 8 tahun...semoga terus sukses dan jika ada rezeki sy teringin fridge magnet penang tu ^^

http://fawwaznuha.com

xbuat entry pon takpe kan?

As salam..nak cuba teka yer!

Tahun ke 7 Pnstoberi keja.saya nak GA FM dari Penang!

aisha join ya

Tahun ke 10 Pnstoberi keja. Saya nak GA magnet bunny .

Waaaaaahhhh... tomei2nye hadiahnye...Nak jugak !!!!

P/S : Nanti aku wat n3 yee.. Tunggu lappy aku ok ;o\

Salam, saya baru je sbnanyer jadi follower pnstroberi hehe, nmpak je contest tros nk masuk n godek2 blog pn cari klue, erm mengikut firasat saya pnstroberi TELAH BERKHIDMAT SELAMA 7 TAHUN. SAYA NK JUGA MAGNET BUNNY!...jom singgah blog saya http://fadwah83.blogspot.com..salam Perkenalan!

urrmmm...
dah bape tahun eh???

me agak2 pnstroberi dah berkhidmat selama 6 tahun kot...huhu
saya nak magnet bunny...chumel bangat... :)

salam...saya nak teka...tapi nak tanye la... guru sandaran tu as guru ganti atau gstt? sebab ade beza tau antara kedua2 tu?

salam . sy joint yer :D

sudah 6 tahun berkhidmat kat situ

sy nak hadiah FM Penang :D

Izzatul Iman :
Yunk, guru ganti mesti la saya sebut guru ganti, tp saya mention guru sandaran sure lah dari Guru Sandaran Tidak Terlatih sebagaimana disebutkan GSTT oleh saudari Izzatul Iman.
Saya tau ada beza dia. Tp GSTT, walo ada tempoh kontraknya kita boleh diberhentikan dan memberhentikan diri sebelum tamat tempoh. Begitu kan saudari :)

Harap jelas dengan penerangan saya :)

sebuk gak nak menjawab.. hehe..

Tahun ke 5 Pnstoberi keja. Saya nak FM Penang.

salam ida..
nak teka gak la

Tahun ke 6 ... Saya nak GA Brooch warna kuning..

muga bertuah..

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/working-anniv-ga.html

Tahun ke 5 Pnstoberi keja. Saya nak FM penang,,

lisa dtg teka:)


Tahun ke 6 Pnstoberi keja. Saya nak GA FM Penang.

me nak teka..

rasanya 7 tahun..heheh..saya nak brooch kaler kuning..ngee

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

Tahun ke - 5. Stoberi, kalau menang saya nak keychain gambar monkey tu ek...

wah..
kak reen buat GA! besh-besh.
tapi Anita belum ada mood nak join and aktif belog nih. :p

tunggu another belog dari Aita yee :)

Ok terima kasih PnStoberi...

saya teka dah 7 tahun Pn Stoberi berkhidmat...

saya nak Brooch...mane2 kaler pun boleh...

Tahun ke 5 Pnstoberi keja.
Saya nak GA keychain Sabah gmbr monyet
~~~ baru ari ni dpt bukak blog
first time join GA ko neh

Tahun ke 7 Pnstoberi keja. Saya nak GA FM penang

id followers : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/working-anniv-ga-meh-teka.html

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign