Pages

12 February 2011

~Pasal Lunchdate wif Double Nana~

Jumpa ini orang smlm.
Beliau la se kimia ngan aku dlm hal jalan2 ni.
Aku p Sabah, beliau pun p Sabah.
Aku p Penang, beliau pun ada kat Penang.
Aku p Langkawi, nati beliau pun nak p Langkawi.
Hihi. Kimia dari segi cuti cuti Mesia lah.

Nana, nati akak nak p Bukit Merah and ada satu lagi tpt yg masih dlm plan (over d sea - tak leh reveal lagik).
Adakah sama juga?? Hihihihi

Oleh kerana beliau ini kawan kpd adik opis aku maka plan nak jumpa pun adalah mudah.
Adik opis aku tu namanya pun Nana juga. Tp kami kat opis panggil Yana. Jadi smlm lunch ngan double Nana lah. Hihi.
Jumpa di A&W Wangsa Walk.
Mmg makan2 je lah sbb pejabat beliau rehatnya sejam cuma manakala kami pula adalah 2 jam 30 minit. Huhu.

So, Nana..apa pendapat Nana ttg Kekda?? Gumuk kan Kekda. Tehehehehe.

Gmbr pun sekeping je tgkp sbb itu olang gelak talak behenti henti sbb kamera dia talak masuk itu memoli kad. Haiyaa.... dia sulah gelak gelak smpai kelua itu ayer mata.

2 juta komen

Waah,waah...bestnye dapat jumpa orang yang sekimia camni...Ahakss~

heheheheh
pendapat tentang keda
mana ada gemuk..
saya lg gemuk...
tq ek semalam banje A&W
lenkali date tmpt lain
makan ikan bakor...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign