Pages

13 February 2011

~Pasal 16 Februari~

Owh. 16 Februari ni ulangtahun "kelahiran" aku di opis tpt aku keja ni.
Cepat btul masa berlalu.
Rasa mcm masih baru.
Ya..ya...ai know..ayat cliche itu.

Jadi, dah bertahun keja di opis ini apa yg aku dpt?
Byk gak la. Dpt kenangan cinta, dpt laki (haha), dpt post baru.
Dan..dan..dan..
Apa pula yg organisasi aku ni dpt dari aku sepanjang perkhidmatan ini?
Ha...fikirkan lah.... aku tetiba dpt idea utk me motivate kan adik2 unit aku.
Pikirkan apa yg kita dah buat utk organisasi selain dari asik memikirkan apa yg organisasi dah beri pada kita.

Jadi bersempena ulangtahun pekerjaan aku ni, aku rasa nak bagi sesuatu la pada korang2, pembaca-pembaca serta follower tersayang. Cewah!. Nak GA ke Contest? Ke Lucky Draw? Adiah tak berapa lumayan, so aku rasa aku buat GA lah. Simple GA je. 

Siang esuk lah aku publishkan apa GA nyer. Serta adiahnya. Tp aku terpaksa hadkan pada follower sahaja lah aku sbb mmg aku nak bagi penghargaan pada mereka yg da ketik button 'follow' tu. Walo  bkn suma masuk baca hehari, dan jd byk pun hasil dari contest Sedondon Raya tu dulu, tp aku tau ada antaranya mmg baca. Dan ada yg da jadi teman tapi mesra pun. Hihihihikkkk.

Itu saja. Esuk kita smbg cerita. Gud nite

4 juta komen

xcited ni nak tunggu GA si Reen :D

Adia :
Da publishkan pun. sila la tgk.. Dan join :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign