Pages

12 February 2011

~Pasal Ally - Aishah~

Ada la terbaca si Ally Iskandar da bertunang.
Tp baca gitu gitu je la.
Tak tau pun dgn sapa.

Then baca lak kat blog ekinashikin, tgk gmbr merah menyala masa Ally bertunang tu.
Pehtu my dear lak sibuk tnya "ngan sapa wak dia tunang"
Aku yg mula tak hal pun nak amik tau terus la research.
Satu je tpt aku mudah nak carik info.
Aku jarang baca blog2 hiburan ni, trus je kat porem cari tu.
Situ info dia dah di 'gather'. Dgn FB segala buleh dpt. Hihi.

Zasss...trus tau dia tunang dgn Aisyah.
Aisyah mana?
Aisyah gadis melayu.
Yg mana 1, aku ni bukan tgk pun gadis melayu.
Lps tu baca derang tulis Aisyah Zainal.

Dah betul dah.... ni masa Gadis Melayu 1.
Ila kawan se UiTM aku duk msg masa final GM ni dulu suh aku tgk.
Katanya Aisyah ni anak RS kiterang kat blok Balqis.

So, yg tunang ni btul la Aisyah tu. Tgk gmbr kat FB sheols (terikut style derang sembang kat cari), gmbr famili dia, btul lah anak che zainal. Tatau la mana da che zainal tu skang.
Dulu kemain takut oh masa dia jadi RS. Ngan misai dia tu. Nak letak kad kuar masuk pun takut2 je. Hihi. Masa tu kalo nak balik kg / cuti lama kena amik sign RS dulu. Masa tu pun dak Aisyah ni kecik lagi. Dia ni lahir thn 85, aku kat Balqis 1998-2000.

Utk meke ini, slamat bertunang.

Credit : porem cari

5 juta komen

tak tau pun...lama dah tak tengok berita hiburan malaysia...asyik layan k-pop je...huhuhuhu...


New entry: The handsome suit

lor.. knp buka tudung smula aisyah nie..

comey..cute je dorang duakn..

aah..nape die buka tudung ye. mase sy tgk gadis melayu dulu, elok je bertudung, katanya dah insaf..hmm,,keciwa..

zahidah :
Hihik..nobody nobody but yu je la yer. hihi

izfanora :
Tudung mengikut pesen gamaknya.

Nazz :
Aishah tu lawooo...

Fadwah :
Biase ler..ikut pesen le bertudung. Tdung Tok Ti katanya. hihihi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign