Pages

25 February 2011

~Pasal Macam-Macam Hari Kraf~

Haha. Takde seketul entry pun aku lantunkan dalam blog ari ni yer.
Maknanya biziest of d day la kan.
Takde la bz sgt.
Pepagi buat keja dulu. Selesaikan suma surat2 masuk.
Lps tu dept Promosi call minta bawak lawatan berpandu.
Oke la. Aku mmg da ready sbb mmg ada memo awal2 dah. Just tggu derang call je lah.
So, bawak Puspanita KPKT. 
Then geng dari Tourism yg aku bawak last year pun ada dtg.
Derang call carik aku. Aku kasik settle dulu lawatan yg aku bawak.
Then jumpa derang.
See, da jadi kawan da ngan org Tourism. Hihi.
Lps tu dlm khemah batik tetiba rasa mcm pening.
Mungkin sbb aku tak makan dari pagi.
Trus call Rinie mintak dia tapaukan nasik.
Lps tu da sesiap kawan dari Tourism tu membeli belah ajak derang lepak kat gerai.
Kebetulan Rinie pun ada situ. So, aku makan jelah situ.
Ceh! tetiba plak nak pening. Apa kes?

Then ejamaria dtg. Masa tu aku tgh entertain kawan Tourism tu dulu.
Kasik closing dlu ngan meke, baru gi jumpa Maria.
Tu pun berapa kali call tak dpt. Huhu.
Jumpa, kasik dia gift sket then naek la tpt balik.

Lps tu da ptg mengantuk giler plak. Apa hal tah.
So, mendapatkan terapi di khemah jualan batik la. Haha.
Tatau nak beli batik fesyen apa dah. Tp ada la 1, 2 yg minat. Hik hik. Apa kah? Hik hik.
So, beli kan kemeja batik dlu. Kakcik kirim. Nak bagi kat cikgu Am. Anak buah aku yg form 1 tu. Agaknya nak bagi kat cikgu yg ajar UPSR dulu la kut. Pergh...baju batik tu... 
Utk aku, sessi pertama shopping ni hanya lah mendapat brooch berantai sahaja. Oh. Buleh pakai di hari kawen akak ipar ku nati yer :)

Seterusnya belanja adik2 unit aku ni sate. Makan sambil bergelak ketawa bersama mereka. Ilang stress dek kelawakan si Shahrir. Bes!

Lps tu, aku masih di sini. Jap lagi balik :)

So, sapa ada kelapangan, meh la dtg memeriahkan Hari Kraf Kebangsaan. Masih berlangsung sehingga 7 Mac ini.

6 juta komen

Bizi betul la Pn. Reen kite ni...Apa2pun semoga sgala2 sentiasa berjalan lancar... Amminn

wah... suda up nama ku...
tak puas... nak dtg round lagi... ;p
TQ... utk hadiah... suke... nnt dtg lagi bagi hadiah lagi ek... hahahaha melamfau... ;p

teringin juga nak g Hari Kraf ni...ada tgk adv kat tv...

mahal tak brgn yg djual?

Adia :
Bkn Pn. Reen je bz, abis suma staff len pun bz jugak.

Maria :
Thn dpn plak la bagi gift lagik. Huhu

Hanna :
Dtg la.
Nak kata mahal murah tu tak reti la nak explain. Sbb barang jual based on product quality. Tp berpatutan la dan mudah sbb suma brg kraf dijual di satu tpt :)

uihhh dh berapa kli kraf wat pameran... asyik x dpt g je.. aritu ade hal kat kraf.. g karyaneka ar ape lg.. tp bukan sy yg g.. CC yg gi.. klu sy taw die nk g. bek sy tawarkan diri.. heheheheh

CBL :
Sempat lagi ni..meh la dtg.. :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign