Pages

10 June 2011

~Pasal Macam Macam Status~

Jam 8 mlm-10 Jun 2011. Tetiba aku rasa mcm nak up status FB kengkawan plak. Memacam ada. Kadang mmg menghiburkan. Ayuh. Kita tgk update kawan2 saya.
Mmg sengaja saya tak guna printscreen sbb saya malas. Saya copy paste saja ya.

Nuratika Che Yusoff
Malasnya nak packing barang.berat betul hati nak tinggalkan malaya
(adik Eka saya yg kena balik Sarawak sbb da abis cuti sekolah. Sian dia... sabo eh)

Wanie Eddy Harith
Bila hati dah tak tenang.....pink atau kelabu atau kedua2nya sekali....
(ni nak pilih baju raya ke ni Wanie - opismate)

Nadeahani Mat Saad
oh no...saya da gemok...diet nasik sebulan....nanges....
(anak buah ku - bila masa tah dia gemok - typical lady - same as me gak la. Haha)
Muhd Faizullah Ramdani
Pisang goreng panas2~
(nak kabo dia makan pisang goreng la tu - adik opis)

Aja Mieja
‎::♥ mak n ayah ajak g pasar malam..whoot2 ♥::
(suka dia mak ayah dia ajak gi pasar malam. Teheheh)

Aja Mieja
‎::♥ jerawat kat muke ni membiak dgn jaya nya ♥::
(sblm gi pasar malam tgk ada jerawat plak)

Scha Alyahya
Dunia Kita 7.30 malam ini !!!!!!! Yeayness
(Skali Scha la...)

Gina Gin
Can gov implement a rule summon those who loves to brake every single min on highway especially on d right lane? They are the root cause of all the accident happens!! wt~~~f!
(satu-satunya kawan Chinese - kawan blogger yg kenal masa event Nuffnang kat Sunway Lagoon last year)

Nor Akma
Perahan tenusu yang terakhir untuk hari ni di office menghasilkan total 23 oz. Yeay!
(penyokong tegar kempen susu ibu)

Normaya Mukhtar
apa pun tak boleh! Hoh! Apa pun tak boleh! Hoh! Apa pun tak boleh! Hoh!
(rakan blog - tatau apa tak boleh ni)

Muhd Faizullah Ramdani
Flossy - Joy kill love
(amenda ni? tajuk lagu??)

TotYati Mat
alhamdulillah Allah beri jalan. semoga langkah seterusnya dipermudahkan (^_^)
(Moga-moga... Aminnn.. rakan blog gak ni)

Golden Screen Cinemas
Congratulations KL Gangster- dominating the screens nationwide!
(Saja like GSC ni, sng nak buat tulisan biru. Huhu)

Kawe Ni
‎Mat Min dan Safwan Saleh , tiket sudah dibeli. jangan lupo bayar. kepada yang masih belum beli. boleh je beli kat bukit jalil, tiket ada dalam 10 ribu lagi. jangan beli dengan ulat.
(peminat tegar pasukan Kelantan. Moga mene deh isuk)

Gambit Saifullah
let's get them to our side people. :)
(alamak..terkantoi ada add Gambit. Hihi)

EjaMaria Rm
yeay... sabtu & ahad sampai...
(wah..seronok dia wiken da smpai)

Rey Syahreyzan
bz dgn kerja....maaf kalo pape komen xdi balaz sebentar lagi...huhhu
(eh, masa bila plak mamat ni keja? blum sebulan kot blaja kat kolej- anak buah)

Gambit Saifullah
People, lets think for a moment.

Ramai ke sebenarnya yg haters? (ke segelintir sahaja)
yg buat kecoh/trying to brain wash others who come in peace...(they really have time 24/7 in front of their computers, no life)
(yg ni no komen, rasa mesti org tau pasal apa kan. Tp aku pun tak sempat lg tgk video peti ais tu. Teheheh)

Shahadatina Kefele
tak boleh pun.
(apa yg tak buleh Nita?)

Aja Mieja
‎::♥ jangan la ko budget hot sgt..walhal xde benda pown..heboh je lebih ♥::
(jom jom jom... jom heboh heboh. Huhu)

Sharifah Zaharah
xde mood la........nak balik skrg blehx..........
(bolehhhh)

Aishah ShahRull
ku tak layan citer Nora Elena tp ujung mggu ni ku try abiskan novel Kasih Yang Suci...aci tak? hehehe..
(aik, mu pun nak up pasal Nora Elena. Humang aih.)

Nor Akma
Baru 4pm dah terbayang masak lomak cili api mak. Yeay!!!
(tingat makan lak)

Scha Alyahya
‎'Every finish line is the beginning of a new race'
(motivasi kan diri agaknya si Scha ni)

TotYati Mat
hati kena tabah, semangat kena kuat!!!
(haruss... good Ai..good)

KRU
Hi semua... Esok jangan lupa dengarkan kami di Carta HOT FM 30 bersama Kieran & Azura dari 8am-12pm. Tungguuuuuuuuuuuuu~
(err... mmg sy peminat KRU. Hohohoho)

Bes plak. Tehehehe. Tu aku amik setgh je tu. Nati kalo takde idea leh la buat camni. Memacam status ada kan. Ada je idea. Hiihii..

5 juta komen

hehehe kalakar kan tengok pelbagai status orang kat fb nih. macam-macam peel hehehe :)

setiap saat, minit mesti ada je yg update status

kakk..nape x add daku kt pesbukk

hehehehe...betul3x...joy kill love tu tajuk lagu

CPR :

Tu la pasal.Bila di copy balik cam menarik plak kan.

AZI :

Haruss... agak dulu menda ni takde, takde apa pun, tp skang ni seme menda nak update, smpai skang ni tatau nak update amenda dah. huhu

FIKA :
akak da terai add retu, tp tak dpt. nati bagi akak link FB Fika, akak trus add nati :)

AZUEL :

hoho.. dan hohoho.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign