Pages

27 June 2011

~Pasal Dark Of The Moon~



Ngeh. Ngeh. Ngeh.
Berjaya pun booking. Tu pun da hampir full hall nyer.
Igt nak marathon ngan citer Sekali Lagi.
Tp takpe lah. Nenati lah tgk citer tu.
Settle yg ni dulu.

8 juta komen

beh ke citer ni...kalu beh nak p nengok gak....

CIKMOT :

Gi ler tgk. Kalo da tgk yg dedulu nyer rasa beh la kut. teehee.

SIHA :

Ari rabu ni baru release. Booking je dulu ni. Huhu

ntah bile nk gi tgk wayang ni
rse nk amik cuti pastu marathon wayang sorg2

ermm mcm best jek

ala cite baru ke kekda.balik sini...takleh la nak share2 muvie dgn kekda agi...kene tunggu astro 1st

idot.. very2 tq to u.. bile terbaca psl ko nye blog meng e-ticketing citer tarnsformer ni br aku teringat kene bli tiket awl kalo x pnt jeah pi beratur nak bli tiket tp full... tq2 sb ko aku pun trs membeli tiket nye

SYANA :
Pegi di waktu org tgh bekerja ada lah heaven. Org tak ramai.
Beh. Beh.

EKA :
Ha.. sekali lagi tu cam bes. Tp asben akak maleh nak pi tgk plak katanya. Hurmm...

ZANA :
Iyo lah... beli je. Sonang bai tu je. Ko tgk kat mana? Aku nak skodeng. Hahaa

hi, nk tgk gak lau best. huhu. follow me too ya kak. :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign