Pages

30 June 2011

~Pasal Booking Dah~

Ngeh ngeh ngeh.
Rasanya ini last percutian before puasa/raya nih.
Ailoike je sbb rega pun bajet kan.

So, Okt kita ada a little bit 'grand vaccay'.
And lps tu November, Disember rehat.
Ready to move. Yeah. I like to move it, move it.

16 juta komen

akk nak gie jalan mana ni?? nak ikut!!!

hotel mn nie kak...murah la aprtment die..

amboi kak.. nak ke mana pulak ni?

jeles arr... asyik jalan je... ;p

nak kemane tu??? rahsia yer..

syioknya kekda...jalan2 je dia...zana, jom kita 'kacau daun' pasangan merpati sejoli ni nak???

Zana :

Jum..jum..kita gi hanimun 2 gether gether.

SIHA :

A'ah. Mmg murah. Dlm 150 camtu je campo tax bagai.
tp akak bkn pegi wiken ni. Kira cam weekday sbb tu rega agak murah.
Nati lps akak balik, akak review eh

~AIN :

hik hik. dedekat je ni

MARIA :

Ala..menyambil nyambil je ni.

ANUM :

Nak gi jalan-jalan :)

YAN :

Hik hik... prosedur ber FB n berblog : takleh gitau mana kita nak gi. Bahaya. Tehehehe... poyos je kan haku ni. teeheee

EKA :

Ala...tahun ni je kot jalan2. Thn dpn Eka tgk akak melepek je la kat umah. hihi

akk nak gie mana ni?? zana n eka nak kacau daun boleh?? hihihi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign