Pages

17 June 2011

~Pasal Apa Ada Bawah Lengan~

Salu kan kita tgk kat iklan pasal 'ubat' bawah lengan atau dlm omputihnya under arm.
Cuba google image. Memacam imej akan keluar termasuk ini.
Kredit : Here
Yikes!.

Smlm tgk iklan ubat under arm ni - deodorant lah kan.
Dan terpikir apsal la derang ni dok ckp bawah lengan bawah lengan.
Cakap keti-tiak terus? tak bleh eh?
Naper? napak tak sopan ke kalo kata
'dapatkan ketiak anda yg cerah'
Annoying heh?

Aku rasa lagi annoying  kot tgk iklan tunjuk2 ketiak dan bandingkan dgn org lain rather than nak cover perkataan 'ketiak' tu jadi bawah lengan.

Ada tgk iklan tu?? Aku rasa sungguh tak senonoh rasanya membandingkan ketiak memasing nak tengok ketiak sapa paling putih. Haih.


Tah pehapa tah!

*masih teringat2 masa tgk wayang kat KLCC dulu, duk dkt ngan org yg bau keti dia perghh... bkn keti pun la kot. Mebi bau badan pun. Terbau bau seminggu rasanya.

4 juta komen

huhu.... bau sampai ke sini lor.....

hai kekda lama tak lepak sini..wah blog udah berwajah baru lah... cantek!

yang kat iklan tu agaknye ketiak die pon die mekap tarok bedak byk2.. tu pasal puteh.. hehhehe

MASZ :

Err.. alamak.. hihi.

JIVEBUMZ :

Wahh..da lama akak transform ni. Hihi.

EDA :

A'ah. Tu seme kesan special effect tu kan. Huhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign