Pages

23 June 2011

~Pasal Dapat Buah Anggur~

Pasal dapat anggur pun mau crite kah?
Eh. Ini anggur bkn sebarang anggur ye.

Smlm duk baca blog cutemum kata dia dpt BE iklan grapevine.
In d same time aku pun nengok iklan grapevine ada menari2 kat blog aku.
Tp nyer bila check kat Nuffnang idak la ada  BE grapevine.
Jadi aku pikir bkn la kot. Tp acapkali bkk blog ada je pun iklan tu.
So, pagi ni baru tgk.
Skali betul lah. BEliau la tu. Hihi.
Grapevine bagi  iklan Samsung Galaxy S11 - (ceh dia mcm tau2 lak aku mengidam Samsung Galaxy Tab - tskkkkkk). Tp yg ni pun bes gak neh. Tssskkk... tgk la dia nyer web tu. Menggoda btol (klik je iklan. Haha)

Org kata bes kalo dapat iklan grapevine ni.
Kenapa bes?
Oke meh baca apa yg dikatakan oleh org Nuffnang.

How does it work? Simple!

Check out an example of a Skyscraper ad unit with a Grapevine extension as above. (It’s not the real thing though, so don’t click on it! :P) If you happen to come across one of these on any of the blogs serving Nuffnang ads, and you think the promotion offered on the ad is so ABSO-FREAKING-LUTELY AMAZING that you MUST share the great news with all your friends, all you need to do is follow two simple steps:

-Click on any of the 4 big icons to start sharing on the corresponding platforms, but if you feel like spreading the great news on platforms other than those 4, you can click on ‘Share’ to copy the unique link, and share it anywhere else you fancy, really :)

- Fill in your email address in the blank provided, and you’ll receive an email on how you can redeem the earnings from clicks generated on the link you shared earlier!

Do visit www.churpchurp.com/grapevine for more information.

Yes, it’s that easy! What’s more, sharing of the URLs is NOT limited to Nuffnangers only. Even your blog readers who are not registered with Nuffnang can also share campaigns on the Grapevine and be rewarded for doing so! See why we named it the Grapevine? Now EVERYBODY can be a social media influencer, and talk about that cool ad running on your blog! :D

So spread the word, Nuffnangers! Get all your friends to join in the fun and get rewarded for hearing about (and spreading) something through the Grapevine :)

In real life, grapevine ni mcm satu kaedah berkomunikasi lah. Bleh baca secara lanjut kat sini.
So,iklan ni dikatakan grapevine sbb dia mcm bleh menyampaikan sesuatu (dlm kes ni - nak iklan kan barang lah kan). Contoh macam iklan ni ada kat blog kawan kita, then kita share kan, pehtu org yg kita share tu plak share, pehtu share, share, share dan berkembang lah ia. Kiranya ada faedah bersama. Tp yg lebih berfaedah pengiklan lah tentunya. Hihi.

Jadi, bila kita tgk iklan ni marilah kita sesama tolong share kan, anda dpt faedah, saya dpt faedah, pengiklan lagi la sker kan.
Kira mcm buah grape lah.Nom nom nom. Sedapnya anggur...
-gugel-

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign