Pages

29 June 2011

~Pasal Challenge : Day 13~

Cabaran seterusnya
Day 13 – What kind of person attracts you?
Saya tak kesah pun org cena utk nak di attracts kan. As long as, org tu....
*tak terlalu pengotor
*tak penah lupa pada Allah -jgn mulut je kata igt, tp solat tinggal gak.
*tak poyo
*tak hipokrit
*tak belagak cam gud gud -cam dia sorang je tau seme benda, org lain bodo.
*tak kedekut

Saya mmg mudah mesra. Dgn org baru dikenali pun sng je saya nak mulakan perbualan. Org je andaikan saya ni garang la hapa la. Sy garang kalo ko dok tnya 'bila nak beranak' je, selain pada tu oke je. Apa ada hal.

Tah pehapa tah. Kenal2 la dulu wes, baru wat analysis ya.

Muka mmg ada garang, tp dalam hati ada taman maaaa.....

*ops, nati ada yg kata, kita ni pun tak sesempurna maka taknak la harap pada yg terlalu sempurna. Terpulang.. tp sy bkn nak yg terlalu sempurna, just utk nak attract je kot. Tp kalo nak attraction utk mencari pasangan hidup, itu sudah mencukupi apa yg ada pada suami saya :)

1 juta komen:

waaa...dalam hati ada taman tu... ;) gud...kekda, comel sgt gambar baby kat profile fb tu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign