Pages

15 April 2013

Gerobok Hana. Follow. Share. Win Campaign

Hehe. Kalo perasan rata2 adik2 TTC Corner aku buat entry camni gak ari ni.
Entry menyokong kengkawan namanya.
Sapa nak carik shawl yg ala2 paisley/tribal ke atau apa2 yang tgh IN skrang kan, buleh la masuk blog ini - GEROBOK HANA.
Atau FB atau Instagram (find Gerobok Hana).
Dan boleh dapat special gift - free of course bila membeli. Haaa..... mana nak carik gitu. Cuma bila nak beli tu kena mention code "GHPS". Kena mention code ini bila nak beli, kalo tak...tak dpt free gift tu.

Contoh begini lah - Dah ada yg minat tu, kata nak beli dan bagitahu lah, code saya GHPS.
Pun bolehhh..... :)

Tapi bukan itu saja, tuan punya gerobok skali lagi berbesar hati nak bagi adiah GIVEAWAY plak sempena Grand Opening mereka.
Kepada yg suka join GA, yg suka shawl, tudung dan segala yg cantik2, comey2, buleh la join GA ini.
Ada rezeki, leh dpt adiah juga.

Cara-cara
1. Follow blog ini - Gerobok Hana
2. Buat satu entry yang bertajuk Gerobok Hana Follow. Share. Win campaign.

3. Share banner spti di atas.
4. Include lah blog link Gerobok Hana di dalam entry tersebut - http://gerobokhana.blogspot.com/
5. Pegi ke blog Gerobok Hana. Tinggalkan komen "I Love Gerobok Hana" bersama link entry blog anda tu di dalam entry ini - http://gerobokhana.blogspot.com/2013/04/followsharewin.html
As simple as that kan.

GA ni dari 15 April (hari ni lah) hingga 25 April 2013.
Winners pun di announce cepat. 26 April katanya.

2 lucky followers will be randomly picked to receive a mystery gift from Gerobok Hana.

Oh. Alang2 dah join GA tu kan, boleh la cuci2 mata tgk shawl2 derang ni.
Bila nak beli bagitau je lah kod dia... GHPS.

K. Itu saja. Tata

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign