Pages

3 April 2013

Bubar - Booking - Buzy

Sudah bubar pula.
Jadi.
Cena nak mem-booking neh.
Kang kena date booking tu p.raya.
Haaa... acena?
Tapi tak kena kot. Sure sure lah dia buat on weekend kan.
Kita bule pegi weekday.
Woot. Woot.

Rumors yg dibaca kat internet kata dlm ujung bln 4 praya. Entah.
Lps bubar dia ada tempoh 60hari lagi kan. So.. just wait n see d announcement lah.

Ada la plan nih.
Tapi tatau nak kemana.
Yang pasti Panggilan Pulau.
Pulau Langkawi nak beli pinggan, tgk tiket mahai plak.
Jadi switch pulau lain.
Yang nyata bukan Pulau Pandan Jauh Ke Tengah.
Haha.

Google. Tak tau kat mana tah. Cam kat Redang yg aku duk tu je dulu.

Selamat mengundi la uols.
Ai ni kali ke3 mengundi (Insyaallah... )
Dan kali pertama la mengundi lps kawen nih.
MyDH kata balik kg aku mengundi dulu pastu baru balik umah dia lak.
Entah. Tengok lah cemana dan siapa yg jadi calon kat kg aku tu.

Tapi, lps je mengundi mmg nak tukar alamat IC.
Kita mau jadi org Ki-iLL lah. Hahahah.

Bye!
Bz buat paper nak angkat ke JPA nih. Cam nak picah kipala.. (T___T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign