Pages

23 April 2013

Edisi Groupon : Plush Back Rest Cushion

Assalamualaikum.

Hai.
Lama pula tak masuk 'kebun stoberi' ne. Huhu.

Entah.
Ada pelbagai menda yg perlu dipikirkan.
Dan.
Perlu diputuskan.
Sesuatu yang boleh dikatakan 'besar' jugak lah.

Takpe.
Lupakan.
Bukan kita seorang je ada masalah. Seme orang, selagi bernama manusia, ada masalah dan perlu buat keputusan.

So,
ari ni tgk 'iklan' Groupon kat emel.
Tetiba cam tertarik dgn menda ni.


Dan aku rasa, aku mmg akan perlukan menda ini nanti. Sbb namanya pun rest cushion kan. Sesuai la masa utk nak 'rest rest' nanti. Huhu.

Jadi, terus beli.
Sebenarnya dah lama tak beli deal.
Pastu plak ada 2,3 deal yg ter hangus tak di claim. 
Membuat aku makin sebu nak ber deal lagi.

Tapi. Kalo deal kat Groupon mmg jarang aku ter hangus.
Jadi, yg ni dr Groupon.
Tak dpt bean bag, yg ni pun bolehhh.... Hohoho.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign