Pages

2 April 2013

Edisi Filem : Rock Oo.!!

An..an...aaa.... an.. an...
Hihi.
Uols da tengok?
Tak berkesempatan nak tgk kat wayang sbb sebuk ngan HKK retu kan.
So, beli kat Astro First lah.
Haha. Ada member tanya, berbaloi ke beli kat Astro First?
Bagi aku berbaloi ja. Bukan kata berlagak ke apa. AKu ni kalo amik yg donlod punya, buh dlm hard disk - mmg tak ber tengok.. sama la gak kalo aku beli hok pasar malam tu. Smpai siap kuar kat tv pun aku tak tgk. Haa... lebih baik camni. Tekan2 kat tv - msg - dah, tgk kau situ selama 48 jam.
An..an..? aaa... an..an..??
TV tu bukan plastik tak buka.
sticker dia je tak buka. Haha.

Haha.
Oke la Rock Oo ni, tak berapa nak lawak sgt la.
Ada yg kata bes Rock dulu tu.
Tapi myDH suka ja. Haha.
In fact dia pun tak kesah beli nih.
Tapi kira boleh layan la.
Paling kelakar part konduktor bas nyanyi lagu Kuala Lumpur tu.
An...an..? aaa... an..an..?

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign