Pages

19 April 2013

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013

Akhirnya.
Yang ditunggu hampir tiba.
Dah nak start.
Yey!!
26 April - 5 Mei.
Derang dah cakap - walo 5 Mei tu hari PRU, derang tetap juga buka. Ye lah. Yg masih belum layak mengundi tu bule datang kan.
Memula igt tu ari nak pegi 1 Mei since cuti kan. Sbb igt 27-28hb balik kampung.
Tapi dah balik kg minggu ni and minggu PRU tu,
jadi, tukar plan kot.
Samada g 28hb (27hb perasmian sure sesakkkk)
Atau pun gi pas kerja. Sbb dia tutup kul 9pm.
Baru tenang dan senang nak memilih buku kan.
Huhu.
Tp kalo pegi weekend pun seawal pagi aku da smpai. Tak larat nak berkepam dlm tu. Sesak mesak!

Tak tau lah. Tgk dulu.
Uols peminat buku dan novel mari lah kita deting2 kat sana..kat sana..kat sana.
Hikhik.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign