Pages

2 April 2013

Edisi Tempat Duduk Percuma



Amacam!
Ada yg dah booking?
Tgk kat FB ada yg nak tido dulu and bangkit kul 2 pagi sbb nak beli tiket yer. Hihi.
Aku mmg takde plan pun nak beli. Lagi la menda bertahun lagi nak nunggu.
Takmo lagi terjadi cam kes HCMC tu lagi. Tidak. Tidak.

Cuma, aku nak tgk yg ni ja.

Yg tarikh nak pegi tu around d corner. Dalam bulan 5 ni.
Panggilan Pulau!
Haha.
Tapi cam takde je rega promo.
Cis!
Tak pe lah.
Panggilan Pulau, tetap Panggilan Pulau.
Tapi kita switch Pulau lain lah.
Naik bas ja. Haha.

Pada yg dapat tiket tu... selamat menanti kedatangan 2014 lah.

p/s : Tapi sesaja gak la masukkan date utk gi somewhere yg kat sini. Konon cam sambut anniversary ke5 la kan. Haha. Macam berbaloi. Kalo rajin carik, carik, carik mungkin dpt dlm 1000++ return 2org. Tapi, mmg tak la.. saja ja. Haha.


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign