Pages

21 January 2012

Perihal Viva Home dan Fazura

Ari ni Sabtu.
Wiken yg panjang minggu ni kan. Siap ngan tambahan cuti pree 2 ari.
Maka, takkan nak lepak umah.
Sbb tak balik kg, mari kita pikirkan apa perlu di buat utk ari pertama cuti ni.
Utk ari ke2 - ke 4 seme da ada agenda.


Plan nak ke Tupperware. Mau amik Rice Dispenser.

Skali da abis stok plak. Wah. Laku RD ni bln nih. Mebi sbb ada free gift tu.
Akak tu kata ari Jumaat baru dpt stok baru.
Fuh. Mujo turn ahkak yg dpt. Kalo tidak sure org lain da bising2 sbb lambat dpt.

Lps tu panjangkan kaki ke Viva Home.
1st time being here.
Umobile buat hal dlm tu. Bleh takde line. Jadi no check-in from VIVA Home. *motip nak check in kat seme tpt yg pegi??*
Tp tpt ni cam bes. Nati da masuk umah baru, nak beli segala sofa ke, katil, tilam, dapur etc.etc.etc bleh mai sini. Bes. Bes.

Lps tu tgk wayang.

Sbb da lama tak tgk wayang. 
Last citer apa tah. 
Lama giler dah kot. Bln 11 ke 10 tah.

Maka, pagi tu tgk ada promo Bujang Terlajak kat Nasi Lemak Kopi O.
So, check via MyS2 je lah time dia. *Bes la application Cinema Showtime nih. Mmg memudahkan. Sapa kaki wayang bleh d.load application neh*
Aku tgk kat Viva je lah. RM11/person. MBO situ. Tp wyg dia cam tak bes ja.
Kan kalo TGV or GSC dia cam menurun kan, so takde la napak sgt kepala org dpn.
Ni mcm menegak ja.
Mujo la org tak ramai.
Eh. Bkn tak ramai. Tak ramai langsung.
Skali ngan aku tgk kul 1.45pm tu ada la dlm 10 org kut.
Haha. Kasihan.
kredit : Budiey
Ala, aku nak tgk ni bkn sbb pasal rasa citer ni bes ke tak.
Saja.
Dah lama tak tgk wayang. 
Lps tu cam citer lelain takde yg bes. 
Citer cina je byk.
Takkan nak tgk citer I Love Hong Kong 2012 tu kan.
Kut yer pun kenangan manis kat Hong Kong, tp taperlu la nak tgk movie Hong Kong jugak.

Citer ni oke la. Jadi la buat gelak2 kata org tu.
Jgn la expect bes nak mati. Sbb nati ko akan rasa duit ko rugi. Dan rasa sakit ati.
*aku dgr ada org ckp rugi duit dia dlm toilet masa kuar dari wayang tu*
Pegi tgk utk santai2 ja. 

Yg lawak Nabil. Sbb dia cakap macam alih bahasa suara Detective Conan tu.
Haha.

Citer dia ada 3 org ni. Bujang Terlajak. Nabil, Saiful ngan Johan. Derang duk satu rumah *rumah Nabil*. Bapak Nabil ni kira kaya la. Lps tu nak carik jodoh. Jumpa ngan Puteri *Fazura*. Lps tu seme nak ngorat la. Bapak Puteri ni buta. Dia kata anak dia nak kawen ngan org yg kurang upaya cam dia gak la. Lps tu tetiga ni berlakon jd OKU la dlm nak memikat si Puteri nih. Saiful jadi buta, Nabil jadi pekak n Johan jadi bisu. So, kat situ la ada lawak2 dia. Last2 cam kita bleh agak la. Rahsia terbongkar jugak. Tp akhirnya Puteri pilih gak salah sorang dari derang ber3 tu. Siapakah? Sila lah menontonnya. Kalo taknak pegi wayang tggu la sesapa donlod kang bila dah kuar kat Astro First. Haha. 
Tp Fazura sgt cantik oh. Baju dia pakai dlm citer ni seme simple2. Tp cantik je aku tgk.
Tetiba ter idola kan cara Fazura berpakaian. Eh.?


Kredit : Here
Kredit : here
Tetiba aku makin sker la si Fazura nih. Lawa nyer la hai.
Kredit : Metro

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign