Pages

18 January 2012

Perihal 1.4 Juta Kenderaan

Kredit : Utusan

Ada bran???
Haha.

Aku mmg awal2 da surrender.


Tahun bila tah. Aku blum kawen la, kena 7 jam. Tu dari pagi. Smpai kg, cam kompius sbb pikir sejak bila lak kg aku transfer ke Perlis nih. Jauhhhh nyerrrr..
Lps tu, last 2 year, saja gedix kuar lps zohor. Sbb bajet seme org da gerak dari pagi.

Tp lagi mendapat la. Keta seme tahap siput je geraknya dari tol Duta ni smpai la Ipoh.
Kuar masuk hway. Lalu jalan lama lagi dasyat. Tp sbb bukan aku yg bawak kan, tp tak rasa la sgt. Huhu.
Hasilnya, lebih dari 7 jam rasanya.
Dan itu membuatkan my dear serik!.

Maka, kali ni kami membuat keputusan - duk umah - lepak otel - makan seafood - lepak umah.
(ate, nama pun cuti pat hari. Ko mampu nak duk umah ontok2? Mmg tak la jawapannya. Haha)

Twehehehehehe.

Ai balik kampung masa cuti meriah meriah utk org KL tu nati. Hihi.
Ala, yg cuti 2 ari dpt 7 ari tu. Tp ai idak la amik cuti pun. Guna je cuti yg ada. 1hb tu ontok2 la kat umah. Sbb plan da ada utk 4 ari tu. Yaw. Yaw.

Aci? Aci lew tewwww.... (+__+)

Mana yg termasuk dlm 1.4 juta kenderaan tu, ai ucapkan "byk2 bersabar ya, jgn guna lorong kecemasan, pasangkan tali kledar dan jangan cilok mencilokkkk... "

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign