Pages

19 January 2012

Cuti Cuti Langkawi : Sneak Peek

Kredit : FB Norlida. Hihi.
Berada 650meter dari aras laut pun still napak gemok dan moncit. Haha
So, akur. Redha (reda?) pun yer jugekkk...

Haha. Tepek gmbar tu dulu yaw.
Cerita Ceriti Cuti Cuti Langkawi sdg di compile kan. 
Tggu gak gmbr2 dari rakan se hanimun itu. Sbb beliau mmg sker bergambar, jd byk gak la gambar aku kat beliau. Itu pun reda gak la sbb harus ada gmbr yg mencomot. 

Ini kira xtvt di hujung minggu je ni. Bkn lama pun kat sana.
Pegi Ahad pagi, balik Selasa petang.
Takde la cover seme tpt2 menarik.

Yang sempat pegi,
a) Tpt atas ni la - Oriental Village - Cable Car
b) Island Hopping 
c) Underwater World
d) Pantai Pasir Hitam
e) Dataran Lang.
f) Makam Mahsuri.
g) Kilang Gamat Nusantara Maju.

Galeria Perdana tak smpat sbb ada org tu takut tak smpat nak amik gambo ngan Lang. Hikhik. Minat tul dia bergambo ngan Lang. Mujo Lang tu tak ngikut terobang sebelah2 flight.
Lps tu Kompleks Kraf mmg tak la. Kalo pegi, harus aku claim TnT jadinya. Haha.
Lagi mana ah yg menarik?
Tp tu je pun rasa da cover satu pulau dah.
Tanpa GPS, hanya berpandukan signage yg ada. Tp Langkawi ni usah riso ler. Takkan je terlepas ke Bukit Kayu Itam. Pusing2 mmg akan jumpa gak jalan nyer. Haha.

Oh, kami stay kat Pantai Cenang.
Why Pantai Cenang? 
Saja nak tgk mat2 n minah saleh ber 2 piece.
Eh..?? Haha. Takde lah.
Saja, sbb kalo ke Langkawi (atas urusan kerja) mmg derang bagi duk kat Kuah. So, nak bercuti ni takkan nak duk kat Kuah lagi kot. Kuawasa mak noks. Cenang sudah. Bes oh. Happening walo pun takde cuti apa2. Sunbathing je tak buat. (T___T)

Oke, nati kita citer persatu.
Harap bersabo la ngan marathon Cuti Cuti Langkawi ni. Mmg kena abiskan this week gak sbb CNY ada Cuti Cuti Cinta pula.. Twehehehe...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign