Pages

5 January 2012

Hasil Tuaian Kebun Stoberi Saya

Kan da kata.. wat segan je nak ticket2 tau.
Malu ai tau. Kalo ai sabar je sket lagi, tak perlu nak tiket2. Aww. Aww.

Poyo ke kalo letak gambar ni?

Aww.. Poyo tak poyo lah.
Penat ni menuai di kebun stoberi nih. Dan ini lah hasil tuaian tersebut.

Iyer.. ini la cek pertama yg diperolehi. Maka mmg poyo, poto dan sebagainya lah.
Tak kesah lah. Kata lah nak kata pun. Yg kata tu pun cam la tak penah poyo kan. Eh??
Mmg da letak mendalah Nuffnang ni dari tahun 2009, tp secara aktif utk mendapatkan hasil adalah dlm tahun 2010 *setelah 'kejadian' itu lah.*
Dan seriyes mencarik gali bagaimana kebun stoberi ni bakal membuahkan hasil dan itu lah dia nyer.

Kiranya setahun lah membajak kebun stoberi nih utk menuai hasilnya nih. Walo mmg dah bleh cash out pada satu waktu tu tp saja nak tgk dia berkembang biak. Sbb masa tu BE meriah.

Sekarang. No more BE dear. No more. Lama da tak napak BE. Sobsss.

Maka, skrg kembali menuai dgn lebih gigih. Walo ku sedar blog ni pun blog suam suam kuku ja. Dan amaun dapat tu pun suam2 kuku ja. Takde la ribu ribu.

Thank you pada semua yg berkunjung, baik follower, silent reader dan yg ter singgah. Anda la yg membantu saya mendapatkan hasil tuaian ini.

Dan Insyaallah, pasti ada sesuatu yg di share bersama. Dan tentunya ole ole dari Langkawi - sekiranya tiada aral melintang dan di izinkan Allah.

Thank you Nuffnang, thank you all....
Anda lah semangat saya. Ceaa... tetiba. Hahahahah.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign