Pages

17 January 2012

Katalog Tupperware : Jan - 13 Feb 2012

Dah lama dpt katalog ni. Lupa lak nak di iklankan di sini.


Kali ni tak byk sgt item promotion sbb dia ada katalog baru, yg letak seme harga barangan Tupperware.

Cuma ini la antara yg best.
Bekas beras (Rice Dispenser) tu still rega biasa - RM288.00
Tp kali ni dpt 6 bijik mangkuk n senduk.

Snack Savers tu kedap udara. Leh buh kopok2, kepek2. Nati aku update rega nya.


Lps tu freezer mate ni comey sket la kali ni. Sbb dia kaler fink.. Tgh berkira-kira nak beli gak tu. Cuma nak pilih mana 1 tatau.

Kalo nak jamu jamu mata, ce klik sini - Tupperware.
Skang katalog kat web dia da pesen baru. Cam katalog IKEA tu dia buat.

Oh, kalo nak tau rega, bleh emel saya yer di cikstoberi@gmail.com
Pastinya ada rega bes utk pembaca dan pengunjung kebun stoberi.

Maceh.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign