Pages

19 January 2012

Perihal Lagu Obsesiku : OST Gemersik Kalbu

Obsesiku – Aqasha 

Matamu..bibirmu 
Pipimu juga senyummu.. 
Membuat aku lebur.. 
Hanyut di dalam ghairah.. 
Kerna mu.. 
Tubuhmu.. harummu..hatimu.. 
Oh! semua aku mahu… 
Inginku gigit² cuping telinga kecilmu 
Luahkan perasaanku.. & membisikkan aku cinta kamu.. 
Hadiahkan asmara di setiap pagi harimu 
Dengan harapan agar kau tahu.. 
Semoga kau tahu… ku gila kamu Auramu… 
Pujuk rayu hatiku.. 
Sering bergoncang jiwa ini.. 
Siang malamku gundah, 
Tiada melihat wajahmu.. 
Ku rindu…

Aku ada post kat FB smlm. Skali ngan video dari Youtube lagi. Hari ni tak bleh la sbb Youtube kena block.

Lagu citer Gemersik Kalbu tu.

Perati kan la lirik tu.
Paling annoying mmg part gigit2 cuping telinga kecilmu.
Aku dgr 1st time dah cam, ko pehal nak gigit2 cuping telinga plak nih? Igt kut salah dgr ke apa. Tp mmg iyer la dia nak gigit cuping telinga sbb nak luahkan perasaan.

Adoii...
Kepala lutut taknak gigit??

Kalo lagu disampaikan utk kekasih halal yakni utk isteri yang sah dinikahi, mmg oke.
Tp kalo utk kekasih yg tatau taraf apa lagi, mmg la tak sesuai.
Ada hanyut dlm ghairah.
Ada Tubuhmu, Harummu.

Jadi bersangka baik. Ni lirik lagu penuh kasih sayang dari seorang suami kepada isteri.
Sekian. Terima kasih.

*Dari saya yg konon tak tgk la citer ni. Eh. Mmg tak tgk, dgr je, incik asben rajin layan. Aku salu on9 ja time tu. Eh. Maghrib2 ko on9. Baca Al-Quran lagi bagus. Hahaha (T____T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign