Pages

18 January 2012

Perihal Follower ke500

Oh... da masuk opis.. tak leh sambung cuti. Dah byk sgt cuti rasanya bulan Januari nih.
So, citer CUTI CUTI LANGKAWI akan menyusul tak lama lagi.
Jangan cemuih la plak nati yer. Biasa la, kisah CUTI CUTI CINTA ai sure la panjang kan. (T__T).

Cumanya, ai tgk dashboard pagi ni, dah ada follower ke500 lah.
Hik hik. (tetiba kan esuk2 turun balik. Haha. Ada je kan camtu. Hahaha)


Ya la.. ai tau la, baru 500 je pun, itu pun nak kecoh kan.
Tp cam blog tahap ai yg mmg tak join any network blog yg lain, yg jarang BW, yg jarang join contest montest (tp sker anjurkan), ai mmg rasa teruja la uolss... Ai pun tak sangka. Walo pun ai tahu, UV tidak la smpai sebanyak tu setiap hari.

Tadi, ai da tgk blog follower bertuah tu.
Jadi, kalo betul lah beliau yg menjadi follower ke 500 tu, sila la drop komen.
Ada sesuatu yg nak dibagi sempena beliau menjadi follower ke 500.
Something from Langkawi mebi.
Kira ini pun salah satu dari Edisi Menghargai Follower lah jugak kan.
Ha.. dah lama tak buat, nati nak buat semula lah.

Oke, jumpa lagi kejap2 lagi kot. Byk nau surat menyurat plak neh. Salu kosong ja tray. Kul 9 nak meting lak nih. Jgn aku bangan masih di Pantai Cenang sudehhh...... (o_O)

*Giler byk entry kengkawan nak di tgk neh. Tu yg maleh tu kalo 3,4 ari tak bkk blog. Harus ada entry yg tertinggal. So, pasni baca melalui link list kat side bar ni lah.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign