Pages

4 January 2011

~Pasal X Saya~

Huhu. Baru tgk FB tadi. Ek eh. Tak abis lagi citer FB? Ap ko da takde citer lain kah che puanstoberi?. Hihi.
Oke. Oke. Bkan citer FB. Ni citer lain. Tp sbb dapat ilham dari FB kan.

Last week tgk status salah sorang ex aku (ha...byk nya ex ko yer che puanstoberi dlm FB tu. Ngeh ngeh ngeh :D ). Dia tulis dia da selamat menimang cahaya mata-putera ke3.
Lps tu dlm 2 ari lps dia update lagi kata tatau nak buh nama apa. Dan dlm komen tu ada la dia letak nama anak dia beserta bin skali. Nama dia la kan.

Aku mcm 'oh..da 3 anak dia. Tatau pun. Igt baru sorang'. Sbb mmg aku tak penah update dgn dia la status anak2 dia. Dia tak penah citer, aku pun tak penah tnya. Kira mcm tu la.

Then takde terasa apa apa ke? Entah ek. Mcm nak komen kat status dia tp tak terkomen lak. Bukan la kata jeles ke apa. Tidak la kan.

Tp nak kata takde apa tu tipu gak kan. Kadang terlintas gak kat minda ni 'umm...kalo aku jadi ngan dia sure ada anak dah'. Dan terpikir gak kadang, tentah dia pun bersyukur kut tak kawen dgn aku sbb aku pun takde anak lagi.

Dah la selama ni dia jarang update status. Skali 2,3 ari ni asik update pasal anak je. Isk.

Tak la...seriyes tak rasa apa pun. Cuma tu la. Kadang ada 'terusik' gak la sket. 

Dlm FB tu ada 2 org la ex aku. Yg aku mmg anggap kawan pun sbb tu aku friend ngan derang. Aku oke je ngan ex aku. Takde nak sumpah menyumpah ke menyampah ke. Yang sorang tu mmg suma org (kawan) tau la seopis pun ha. Laki aku pun tau (eh, laki aku pun ex nya di opis ni gak. Miahahahaha.... giler kan. Mcm takde org lain dah. Pusing2 situ gak. teheheheh)

Owh. Ex aku yg update status pasal anak ni, ex masa buat degree. Pandai giler oih ini org. Geram aku sbb tak terlawan (kann...bagus per kalo bercinta masa belajar, saling bersaing utk dapatkan result terbaik. Sbb  sesapa yg dpt result tak elok sure malu. Huhu). 1st class degree tu. Satu2 nya kawan kiterang yg dpt 1st class degree. Tp tu lah. Jodoh takde. Dlm blog lama aku dulu ada la tulis kenapa aku tolak proposal dia. Ummmm. Mmg tersurat bkn utk aku bila mana aku tolak tu, masa tu aku da mula nak kawan dgn ex aku yg seopis tu. Ummmm. Dah la. Malas nak ingat lah. 

Tak baik!

Apa pun, kini aku pun da bahagia dgn apa yg telah ditentukan Allah ini. Alhamdulillah :)
Gambar hiasan je. Bila type ex boyfriend kat imej dia kuar ni. Source here

8 juta komen

x-bf i tak de pon kat list friend.. tp x-gf hubby ade kat my list friend.. hehehhe..

tipu la kan kalu tak nak tau langsung pasal ex kite.. =D

wah cerita pasal ex.. tak kena X ker?? kekekekekeke

ahhhaa...bagus kekda ae...masih baik dgn ex...eka tak leh bersua.berperang agaknya...dia yg nak camtu...dia marah eka kawen dgn en somi :)
kekda, lupa nak minta izin.eka join contest deqlis tu...

eda_ej :
sesekali amik tau, apa salahnya kan?

Lekat Lekit :
Kena X. X apa tu? X-men?

EKA :

Hik hik. entah ek. Kekda baek je ngan derang. boleh la mintak tolong pasal keja ke apa.

Ha..join je Eka, sesama kita memeriahkan contest tu. hik hik :D

let by gone.. be bygone...

CBL :
Oh..kenot kenot... teheheh :D

suka plak aku tgk gambo yg ko attach kan tuu...kelakar+cute...
hehehe..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign