Pages

6 January 2011

~Pasal Vote La Pula~

Ini mmg bukan la perkara mudah dlm idup aku.
Seyes. Meminta utk meraih vote mmg bukan perkara mudah dlm idup aku nih.
Seyes. Tak reti.
Dah la aku pun jarang vote org. Esp kalo kat FB tu kan. Sori ye kawan2. Kadang2 tu ada vote yg kena allow application, allow data FB to another party suma tu, ha..tu aku jd stuck. Lelama langsung tak vote.

Oleh kerana bukan perkara mudah, jd kali ni aku cuba la permudahkan.
Puan Penganjur kata kena vote la plak utk menang. Lps aku masuk contest baru beliau kata ada sistem vote vote neh. Kalo dari awal dia kata vote mmg la aku tak masuk. 

So, terpulang kat korang. Kalo rasa nak vote, buleh vote. If tak vote pun takpe. Aku oke je. Sbb aku sendiri pun rasa ia nya bukan perkara mudah. Udah la saingan tu mmg kaki contest montest nih. So, aku tau harapan utk menang AFUNDI ni mmg takde la kan. Ceaa.... tetiba AFUNDI. Teheheheh.

Tp jenguk kat entry tu, aku napak sorang da vote no. aku. Terima kasih utk Hezesuze yg mengvote no Double Two. Utk itu aiols akan ada adiah misteri jugak utk uols sempena kunjungan aiols ke kaki Gunung Kinabalu pada hari tulat nati. Insyaallah.

Owh. Ada vote ada adiah kah? Kira mcm rasuah ke tu puan penganjur? Tidak kan? Sebagai menghargai katanya sbb bagi aku- 'ini bukan kerja mudah'

Jadi, feel free to view all d contestant and sekiranya anda tak rasa ini adalah bukan kerja mudah, anda buleh vote percutian contestant yg anda minati. 

Kan...aku da kata ini bkan keja mudah. Nak suh org vote pun tak reti. Tp aku nak test market kat FB gak la. Rasa rasa laku tak? MUAHAHHAHA..... ha...amek ko..gelak besau aku tu. Kahahahahha...

Oh. Pada yg tatau apa aku bebelkan ni sila selak mukasurat ini - 
http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html


Owh. Lupa nak letak entry aku - 
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-kenangan-percutian-2010.html
Dah...segan giler rasa neh... brrrr......

4 juta komen

dah selamat mengevote...haha

dah selamat mengevote...haha

eka dah vote kekda...actually perkara ni pun bukan mudah utk eka.:( nak raih2 undi...malu...serah pada rezki je.kalu kekda dpt kerongsang kebaya nyoya tu kita bahagi 2 tau.tehehehe

cikCha :
Mekasih tau..muah muah

EKA :
Ya..maceh Eka.
Err..akak pun takde harapan nak dpt kebaya nyonya tu. Yg pasti ada adiah utk EKA nati bila akak balik dari Sabah bah :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign