Pages

21 January 2011

~Pasal Berangan Ke USS~

Kredit : Here
Kredit : Travelfolio
Kredit : Here
Uwa.. meleleh air liur ni bila google gmbr kat USS ni. Bila la entah dpt pegi nya ya.
Besnya kalo dpt pegi kan. Dpt jumpa Shrek kat Far Far Away Kingdom

Shrek 4D at Far Far Away, Singapore, Singapore
This travel blog photo's source is TravelPod page: My Five Days in Singapore

Jumpa ahli ahli Magadascar Madagascar yang comey.. uwa...besh
Kredit : Here
Oke. Mari berangan utk pegi skang!.
Mungkinkah angan angan akan jadi kenyataan?
Mungkinkah next pit stop utk vacation seterusnya (sblm pasport xpired. Erkk)? Huhuuuuuu......

6 juta komen

wow...cuti aje dia yer.best best...

pergi lah kek. percutian bajet! kat sini ada, hari tu akak saya pergi Sgpore 60 hengget je sehari. Naik bas beramai-ramai. Tapi sehari tu badan penatlah. Sebab jalan pun kena laju-laju..

Eka :
Berangan je ni. entah bila nak pegi nya Eka.. wuwuwuw.... :P

Anita :
60inggit?? wahh...masuk USS 60inggit?? bes tu. skang rasa nya masuk USS ni dkt 2ratus dah. humang aih.. kena simpan singgit sehari la cemni. huhuhu.. :P

pergi je singapore 60 hinggit. tapi tak ada la masuk kat USS tu. Boleh ambik gambar kat depan tu je ha.. hihi

kita pon berangan gak tau..tah bila la kan dpt pegi..hihi..

kitorg pun tgh berangan nak ke sana ni. smbil2 kumpul duit n tgu Aliff besar sket.
dok planning tido JB jer then msuk spore tak tido sana... ni angan2 la nih. insyaallah kot next year bonus lebat leh la pegi...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign