Pages

18 January 2011

~Pasal Hepi Bufday To Farah~

Hari ini bufday Farah.
Farah adalah adik kat unit aku.
Hari ini adalah harijadi Farah yang ke 27.
Mula mula aku tak igt pun harijadi dia.
Sbb aku tak sempat bkk facebook pagi tadi.
Cuma teringat bila napak adiah kat meja dia.
So, aku wish terus.
Maka trus aku mintak adik clerk aku buat satu list nama beserta bufday utk staff unit aku.
Kang aku melupa lagi. Bahaya betul.

Jadi masa keluar buat road tax terus dapat idea nak beli kek.
Jadi telefon adik adik yg lain.
Meke setuju je dgn cadangan kakak derang  ni utk share beli kek.
Nak buat suprise pada Farah.

Aku pun beli kek.
Sampai opis buat satu pakatan dgn menyuruh sorang lagi ajak Farah gi toilet.
Then masa dia pegi toilet letak kek atas meja dia.
Dia balik dia terkejut.
Tehehee. Tehehehee.. bes. bes.
Jadi ini lah gambar di hari kelahiran beliau ke 27.
Masih muda Farah. Akak dulu blum kawen pun umo tu. Teheheheheee.. :P

Kat atas tu Fara tercari cari sapa bagi dia kek :D

Sesi suap suap plak. Belasah la korang...

Besau nyer 'bow' diyer. Hahahahha

3 juta komen

tetiba rasa nak makan kek lak.. kekekekeke. aduhai.. pantang nampak gambar makanan terus rasa nak makan

Lekat Lekit :
Alamak...kena suh asben carik ni cepat2..
ni lain ni rasa dr sikeret resipi. lagi sedap nom nom yg neh. huhu

akak!
masa bufday Nita nanti pun nak kek jugak dari akak. huahua. muka tatau malu mintak kan. ;p

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign