Pages

8 January 2011

~Pasal Ready To Take Off~

Ok. Dah penat korang baca aku bebel kan? 
Ok. Kita bagi belog ini ber rest sebentar bersama Kit Kat.
Makanya tidak ada entry utk 2,3,4 ari ni.
Auto-Publish pun tiada. Malas nak karang.
So, sticky note ini aja lah. Eh. Tak perlu sticky note pun tak pe kan.
Sbb bukan ada entry baru pun. Huhu.

So, doakan percutian saya ini baik baik sahaja.
Selamat pegi dan selamat pulang. 

Lps tu terima kasih utk meke yg vote entry saya ini -
Di entry ini ;
-Hezesuze
-Aishah mama Shamil
-Kak Imanmom
-EKA
-Adialuze
-Anitadahahs

Mekasih tau, sbb ada antaranya bkn la saya selalu masuk jenguk blog meke. Tp derang vote juga. Insyaallah, selamat saya pulang di sini, pasti akan saya susuli utk contact meke ni :)

So, maknanya lps saya balik bercuti tau la result ini kan Deqlis?
Takpe. Nati thn ni buat lagi yer. Saya masukkan plak percutian saya dgn lembu tompok-tompok sbb napaknya takde org buat pun utk contest tu. Saya dah ada tajuk - percutian bersama lembu tompok tompok. Haha.

Ok. Ready to take off???

Semua Orang Boleh Terbang. Imej : Here

7 juta komen

bestnya.nak itut leh dak...tak sabarnya nak tgk gambar kekda balik nant.snap manyak2...wow nak g dairy farm ae.hati2 tau...nak ke dairy farm tu agak curam.pastikan pegi pada masa yg tepat dan bawa balik susu manyak2...best nya. mesti rasa diri berada di new zealand gitu. i like...

selamat bercuti ida, jangan lupe ole ole k..

ke mana jer tu? holiday lagi yer kak reen...

Semoga slamat pergi dan selamat pulang !!!! Enjoy tau sis !!!!!

P/S Jgn lupa bawak buah tangan..Hehehe

salam ziarah pn.stroberi,harap2 ada rezeki untuk contest deqlis tu ya, senang2 jemput join ya
Baby & Me Shopping Style Contest

jom join contest
http://arvanees.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

EKA :
Tehehehe. Alhamdulillah. Selamat pun pegi ke tempat lembu tompok2 tu. Teheheh. Tp jalan nak pegi tu mmg sgt mencabar. Risau tercabut tayar keta org. Haha

Maz :
Ya..thanks. Ada ni ole ole. Meh la amik :P

Lynn :
Kundasang la lynn. Hehe.

Adia :
Ya..thanks.. Alhamdulillah..da slmt pulang pun. Buah tgn?? Ada... dun wori :D

Nia :
Mekasih.. ada rezeki ada la tu. Takde pun tak pe. Err... ada contest ngan baby ke. Huhu... pnstoberi sedih je kalo org ajak contest baby ni :(

Deena :
Insyaallah..thanks jemput join :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign