Pages

21 January 2011

~Pasal Big Apple 365~

Ce teka... ce teka... apa isi dalam kotak ini.

Tentulah donut dari Big Apple kan. Yg d taste I cannot resist tu kan. Huhu.
Tp kali ini kotak comel tu tak menempatkan donut yg nom nom nom tu.
Ada ni ha.

Tehehehe. Tak memasal aku daftar as Big Apple 365.
Tah. Saja ja mengada. RM15 utk setahun.

Apa kelebihannya? Buleh  baca kat sini

Bila da daftar, dpt la kotak tu yg ada :

Pen, 2 tag comel. Ada tulis Do Not Disturb, Loving In Progress. Mujur dia tak tulis- don't disturb, making love in progress. Opsss... ngeeeeee.... :D.
Dpt gak voucher utk discount donut ni. Pegi di hari jadi anda dpt 3 bijik donut pree. Oh, kena igt ni sbb befday aku setahun lagi. Huhu.
Dpt rubberstrap dan cardholder 365. Each time pegi BA, bagi la kad tu utk dia 'tetttt' kan. RM10 dpt 1 point. 6 point nati donut pree. Eh. Boleh baca la kat web dia tu utk keterangan lanjut.

Makanya menambahkan lagi kad gedung niaga di dalam wallet ku ini. Udah ada JJ lah, Ariani lah, Watson lah. Lantak kan situ.

Eh. Aku takde kad Sogo lagi ek. Umm... harus ke buat eh?

p/s : BA kegemaran saya adalah Chocoholic. Anda pula???

10 juta komen

duran duran...eh ye ke eja gitu ek???

waaaaa.. sy suke hp string tu.. akak bg sy la kak... akak comel kan? bg sy ye..
hahahhahahaha
sy x mkn big apple.. rugi klu beli nti.. kan?

yeah akakn Ain sign up juga sbb mmg peminat BA.

tetiba rasa nk g bli lah pulak :P

akak, ni emeail saya:
asimp_tot@yahoo.com.sg

jgn lupa invite kt fb ye. try nk add akak tadi tapi tak boleh

enko ni... saje menguji tahap kesabaran diet aku... ;p

ah... tidak!!!

cikmot :
Btul la tu.. tp tak penah terai lagi duran duran :D

CBL :
string tu dia ikat ngan member kad tu..maka tak leh la nak bagi. tehehehe. Tp sian dia ek.. dah la tak makan donut eh. Tkpe, kalo nak jugak boleh..meh RM15 :P

Ai :
Cpt sign up. nati masa befday leh claim donut pree. miahaha.

FB akak mmg tak leh di add sekiranya takde mutual friend. teheheheh

Maria :
Ala... bukan makan selalu.. ngeeee :D

aish.
suke big apple!
tapi lelemak kalau makan donat ni mmg tak boleh tahan lah..

Anita :
Makan je..bkn makan hari hari. ngeh ngeh ngeh :D

oo bukan phone string ke?? ok x nak rebut..
klu yg sangkut kt pintu tu kan..
thn lepas ade kutip kt midvalley..
ade.. "enter for a good fortune" "dangerous room" "bring me a breakfast and flower" uhuhuhu
lebih kurang gitu r... comel2 la ...
nak? klu nk kena carik mana tah letak...

uwaaaa =( big appleeeeeeeee.....

hehehe..bestkan....
ensuami den giler dgn big apple skrg da...x pndg dunkin donut lagi...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign