Pages

21 March 2013

Tak Sanggup Mak.....

Salu je napak Juma ni pakai tudung kat FB.
Mmg aku scroll lelaju.
Gelimattt...mat..matt.. aku terbayang ular berlingkar je. Eiiwww....

Tapi ini cam sweet pula
Ni pun lawo
Ah. Cuci mato je kat aidijuma.com.
Nati gi carik kat concept store dia je lah kalo nak.
Takat ni aku penah beli yg plain dari AJ nih.

p/s : Bulan ni jadi miskin hina dina. Sbb soping2 kat HKK. Nak buat online soping pun payah kalo bank ada 2,3 ringgit ja. Sobsss... gaji dah lambat lagi kan. Sobsss... KGT pun blum lagi. Bulan 4. Sobsss... yg satu lagi tu pun bulan 7. Sobsss....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign